Deryayurt begum1 soğuk süt iki yudum denedin mi canım biraz idare ediyor hic dayanamıyorsan rennie cigneme tableti kullan ben öyle yapiyorum bana süt falan fayda etmiyor
Minnosunannesiii begum1 canımcım evde susam varsa bir yemek kaşığı at ağzına iyice çiğne ve ye anında keser rahatlatır seni
Duygubuket Bssdsz Melisss07 bende 11 haftalığım başladı. Mide yanması ve ayriyeten boğazım yanıyor. O neden onu anlayamadım. Özellikle akşamdan sonra başlıyor
Melisss07 begum1 bana doktor direk Gaviscon verdi gebelik te zararsizmis 6. Haftadan beri kullanıyorm daha boğazdan inerken kesiyor yanmayı
Enk3333 Melisss07 aynen benimde yatağımın baş ucunda bir Gaviscon 😂bir havuç ama gavisconum yoksa yada yeni ilaç içmişsem mecbur şuan bile elimde havuç var
Melisss07 Enk3333 bana hamileliğin sonlarına doğru olur dediler mide yanması ama 6. Haftada başladı hemde öyle böyle değil Gaviscon da bulantım tetikliyor ama başka çarem yok 😔🤰🏻🤰🏻
Enk3333 Melisss07 ah ah 26. Haftam doluyor artık beni gece yataktan uyandırmaya başladı yastığımı da yüksek tutuyorum ama nafile gerçekten beklemezdim bu kadarını 😂 gavis olmasa rahat uyku yok
Baby-yase 1 cay bardağı ılık süt içiyorum etki etmezse gaviscon surup akıyorum. Tablet değil surup öneriliyor diye biliyorum
Melisss07 Duygubuket boğazdan mideye kadar ateş yutmusum gibi benimde Allah hepimize kolaylık versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Minnosunannesiii DuyguK benim evde ikisi de var normalde kavrulmuş olanı yiyorum o iyi geliyor ama çok sıkışırsam susam yoksa beyaz susam yiyorum mecburiyetten bir yere filan gidince
Esmualla begum1 1 yemek kaşığı süt iç varsa kafanı belden itibaren yukarı tut yatarken yüksek yat bende de aynısı var doktor bana renni şurup verdi şimdi size kullanın diyemem ama süt de çok iyi geliyor
Gull_94 begum1 basucuma sut koyuyorum bazen yastık daha dık olacak sekılde soluma yatıyorum mumkunse yandıkca yudum yudum ıcıyorm kalıcı cozum degıl ama anlık hafıfletıyo onun dısında soda bazen ıyı gelıyo