Mery123 Merhaba, Memnunsunuz sanırım. Ben de doktor arıyorum . 12+4 üm. Cok soru soran bi tip değilim. Ben sormadan anlatsın istıyorum. Genelde sorun yok deyip yolluyolar. İstiyorum ki boyu iyi, şuyu iyi desin. Öyle mi bahar hanım?
Asyamira Mery123 memnunum çok. Benimde doktorda aradığım özellik yeterince bilgi veriyor olması ve kesinlikle ulaşılabilir olmasıydı Bahar hanım tam olarak böyle birisi muayeneleri de elinden geldiğince uzun tutuyor hem siz bilgi sahibi oluyorsunuz aklınıza bişey takılırsa whatsapptan kendisiyle çok güzel bir şekilde iletişime geçebiliyorsunuz. Tavsiye ederim. 🙏
Asyamira Mery123 enerji meselesi biraz da daha önce vatan hastanesinin doktorlarına gidiyordum muayene için ama hiç bir şekilde tatmin olmadım, 17. haftada tanıştım Bahar hanımla bir de siz deneyin umarım içinize siner 🙏☺️
Bahardali Asyamira vatanda bende adam akıllı bir doktor bulamadım. Kalbi atan bebeği eklemsi riskim var diye acil almak isteyenden egosundan her yere kendi fotoğrafını yapıştıran doktora kadar hiç biri beş para etmez. Reyap kahraman beydeyim şimdi. Memnunmuyum yooo değilim o da çok sert biri ama tecrübe konusunda iyi.
Mery123 Ben de Semra hanıma gittim , sopuk davrandı cok, gitmedim birdaha. Doktor bulamadım diye tedirgindim iyi oldu.
Asyamira Bahardali evet gerçekten her hareketlerinin gösteriş olduğu yanlarına gidince bariz belli oluyor. Ben çok şükür memnunum Bahar hanımdan, yaşı dolayısıyla o da tecrübeli iyi gidiyor şimdilik her şey ☺️