42500 Seda_nrr kasık ağırlarım var her sabah bulantım var Karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor 😣 aşırı halsizlik var hiç bi iş yapasım gelmiyor yani
Seda_nrr 42500 ağrıların için bol bol ayaklarını yukarı uzatıp yatman gerekiyor.Gerçek anlamda bol bol.Uzun süre ayakta kalma asla.Göğüs ağrıların içinde dairesel hareketlerle ovuştur canım iyi geliyor 🙏🏻
42500 Seda_nrr sürekli sırt üstü yatıyorum çok iyi geliyor zaten Bide benim arkadaşımın folik asiti varmış fazladan acaba doktora sormadan kullansam bşy olur mu bi zararı varmı
Seda_nrr 42500 fazladan derken ? Hiç duymadım.Ben en başından beri SOLGARIN folik asidi kullanıyorum en iyisidir folikte.Zaten günde bir tane karşılıyor Alman gereken miktarı.Yinede doktora sormadan asla hiç bir ilaç kullanmayın bence bu dönemde
Seda_nrr 27-1987 tövbeeee aman 😂 ben kendimi bile düşünemiyorum 😂Hayır sonrasında ne yaparız hadi şimdi adımız hamile ya sonra 😭😭😭😭 Ay ağlamak istiyorum bu çok kilo almayanlar bana bi el sürebilirmiiiiiiii
42500 Seda_nrr ya doktorun vereceğinin aynısı sadece kendiniz almayın doktor istediğinde eczaneden almayın bende var dedi
27-1987 Seda_nrr canım bol bol emzireceğiz. Benim üçüncü olduğu için biliyorum. İlk ikisini 58 kiloyla hamile kaldım 74 ve 78 kiloyla doğurdum. İlk bir ayda hepsi gitti eski kiloma döndüm
27-1987 Seda_nrr o sebeple fazla takmayalım kafalarımıza 9 ayın sultanlığıda sultanlık deyip sağlıklı beslenmemize bakalım 😉😂