Mila_su Rumeysa-celik14 bnde ağlamak istiyorum valla doktorum dikkat et dedi etmeye çalışıyorum ama yine maşallah alıyorum hamile olmadan önce neler yaptım neler bir kilo bile alamıyordum şimdi tam tersi
Aloneanqel Momy-iremmmmm bende gebelik şekeri çıkmıştı canım. 9 ay sadece süt ve süt ürünleri, et tavuk balık sebze meyve yedim. Hepsi bu. 😊
Morvy ruyadandunyaya 14+ 2 haftaligiz ve 1 kilo verdim 52,5 ile hamile kaldim suan 51,5 kiloyum verdigimi geri aldiktan sonrami kilo alimi sayiliyor acaba bilen varmi?☺️
Gamze_Turan Glsmaygn3447 en iyisi bana da vitamin ilaçları verdi doktorum hiçbakmadım kilo aldırıyor mu diye 😬 bir araştırırım en iyisi direk besinleri tüketerek almak 😊
Varol123 Dmr_ulku54 masallah sen yolu yarilamissin 3 kilo almışsın ben bu hidisle 80 kiloyla doguma giricem
Seda_nrr 27-1987 ay yok yok biz başta alıp sonra almayanlar olalım belki ilk oluruz ama olsun olalım inşaAllah 😂😂 yoksa sonumuz hüsran 😭😭
42500 Seda_nrr kasık ağırlarım var her sabah bulantım var Karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor 😣 aşırı halsizlik var hiç bi iş yapasım gelmiyor yani