ruyadandunyaya Heisenbergesra şu an sadece Hindistan cevizi yağı sürüyorum canım vücudumda hiç çatlak yok . Ama yapı olarak çatlamaya çok müsaitm çünkü cildim kuru yağlı pehlivanlar gibi geziyorum her gün
Sermec27 ruyadandunyaya 23+1 haftalık hamıleyım 21 haftaya kadar 5 kılo aldım 2 haftadır kılom sabit ekmek makarna hamur işi cıkardım öğünlerimden 46 kıloyla hamile kaldım su an 51 im 🥰
Mucize1997 ruyadandunyaya canim meyve felanda cok kilo yapiyor ve doktorlar böyle durumlarda ilk olarak gebelik sekerinden supheleniyor . Test ettirdinmi? Cunki cok fazla geldi bana kilon . Ben 37 haftalik hamileykm 10kg aldim tamam herkes 10 alcak diye bisy yok ama daha yolun basindasin oyzdn
ruyadandunyaya Mucize1997 gebelik şekerim de yok ama meyve çok yiyorum demekki onlar kilo yapıyo bende
MerveDemirhan Kızlar valla ilk hamilelegimde 53 kilo ile hamile kalip 71le doguma gittim 😅 suan yine 53 kiloyum ve yine hamileyim inanin kilolar gidiyor moralinizi bozmayin yani son aylarda daha cok kilo alimi oluyor oda bebege gidiyor
Yasimen ruyadandunyaya ya bence bu kadar takma bende 50 kilo ile hamile kaldım şuan 24+4 haftalığım 58 kiloyum ama göbeğim çok az var belimfe kalınlaşma oldu söylemesem kimse hamile olduğumu anlamıyor
Nilaz47 Oykum_06 allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinde alınan kilolar hiç önemli değil bu arada benimde ilk gebeliğim ve kızım olacak 🥰
SutlacimiYedimmiBen ruyadandunyaya nerdeyse 30. Haftadayım 88 ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum arada kilo verip aldım tabi
BsraAktr Ahsen333 ben gynoferon Demir ilacı kullanıyorum ve memnunum, sizler ne kullanıyorsunuz Demir ilacı fikir olsun birbirimize?🙏
minikkuzummmm ruyadandunyaya meyvede yemeden muyor özellikle muz bebek gelişimi için çok yararlı portakal ve çilek te boşver al bebek iyi beslensin doğumdan sonra güzel bi diyetle verirsin 🌸
18minacns 66 kg ile hamile kaldım şuan aynıyım 8+2 haftalıgım kontrollu gitmeyi düşünüyoruö bu kez inşAllah kızımda baya almıştım 😆
ruyadandunyaya Busraors ay üzülme sen yiyorsun da alamıyorsun ben yemiyorum ama alıyorum benimki daha kötü 😅
Busraors ruyadandunyaya valla çok iştahlıyım ben maalesef hamilelikten önce aşırı dikkat ediyordum yememe içmeme ama şuanda istesemde edemiyorum hemen elim ayağım titriyor halsizleşiyorum içim bayılıyor
ruyadandunyaya Pirincveannesi ay bi yandan şanslısın kuzum yırtık falan olmicak sende ama yine de alırsın hiç merak etme hele de son aylar yengemde çok zayıftı yiyip yiyip kilo alamıyordu 6. Ayından sonra alıyordu kiloları
Pirincveannesi ruyadandunyaya ay inşallah ya leblebi yutmuş solucan gibi olmak istemiyptum 😂 buarada çatlak için brnim bi yakınım bebak markalı acı badem sütü önerdi onunda doğumunda doktor önermiş diğerlerine kimyasal çok madde var badem sütü daha iyi demiş yakınımda kullanmış nerdryse hiç çatlağı yok valla bende onu kullanmayı düşünüyorum fiyarıda gayet uygun şimdiden sürmeye başlarım çünkü bazen karnım deli gibi kaşınıyo 😂