Cigdembakar Ysmn029 kan sulandırıcı iğne ve hap kullndm gebeliğimn başından beri çok şükğr kızım şuan 7,5 aylık 🥰
Y-123 Ysmn029 bende inne kullanıyorum cnm doguma kadar kullanacam hayırlısıyla hepimiz kucagımıza alırız inşlh bebişlerimizi
halitefe Ysmn029 çok şükür kavuştum sezeryan oldum bu iğneler sebebiyle de nasıl iyileşicem falan diyordum 10 gün geçti bile oğlumla💕💕💕
beybikos Ysmn029 korkma kendini ve bebeğini stres yapma. Ben de bazen endişeleniyorum ama ilaclarimizi düzgün kullanalım, dua edelim. Bir çok sağlıklı doğum hikayesi var. İnşallah güzel olur sonu 🥰 kaç ayliksiniz, ben 4 deyim daha
Decucude Cigdembakar Siz kan sulandırıcı iğne vurulurken neler yediniz çünkü kan sulandırıcı vuranlar K vitaminini tüketmesi sınırlı diye duymuştum yani yeşil yapraklı sebzeler
Decucude Cigdembakar insan korkuyor iğne kullanırken bile kalbi durursa diye sizdede o korku oldumu çünkü bir kere kan pıhtılaşmasından dolayı kaybedince çok korkuyor
Ysmn029 Cigdembakar maşallah allah bağışlasın. Ben devçpk korkuyorum bişey olacak bebeğime diye günler geçmiyor
Denizin Hepimizde o korku var canım bol dua edicez Allahım biliyor içimizi niyetimizi dileklerimizi benim acı tecrübelerim var şuan kullanıyorum hap ve iğne devam edıyorum çok şükür rabbime yarıya doğru gidiyoruz🙏🧿
Ysmn029 Denizin Denizin acı tecrübem olduğu için bende çok korkuyorum ama sonra diyorum korksan ne olacak rabbim korusun
Visne_Cicegi Dogum şekli icin ne diyor doktorlariniz kizlar Benimki kan sulandirici kullandigim icin sezeryan diyor
Ysmn029 Visne_Cicegi ilk sezaryen olduğu için sezaryen ama başka bişey demedi bana sadece iğneyi Doğumdan 12 saat önce bırakacaksın bir de coraspirini 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi
beatrice Visne_Cicegi ben ilk gebeliğimde kan sulandırıcı kullanıp normal doğum yaptım arkadaşım, herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun. İkinci gebeliğim şu an 39. Haftadayım
Visne_Cicegi Ysmn029 normal olursa kani durduramayiz diyor sizlerinki ne dedi onu merak ettim bende canım
BabyYoda Ysmn029 Ben de kullanıyorum. İlkim normal doğumdu. Buna da büyük ihtimal normal olur diyor doktorum. 13 bitecek bizimde. İğneyi 37-38 gibi bıraktıracakmış tabi sezeryana sebep başka şeyler olursa onu bilemeyiz ama iğneyle sezeryanın bi alakası yok dedi
halitefe Visne_Cicegi doğru demişler canım normal için iki durum söz konusu birinde annenin birinde bebeğin canı tehlikeye giriyor malesef bu iğneler yüzünden
Ysmn029 Visne_Cicegi bana hiç öyle bişey demedi de zaten sezaryen olacağım için ama iğne konusunda size ne dedi
Esra2580 halitefe neden ki birsuru insan bu iğneyi kullanıp normal doğum yapıyorlar öyle olsa doktorlar neden tehlikeye atsın bende kullanıyorum normal doğum olucak nasipse hala devam ediyoruz iğneye ayrıca bu iğnelerin 24 saat etkisi sürüyor burda birusuru insan var iğne kullanıp normal doğum yapan