vuslat_ekimde archmom bende düşük riski olmasından korktum daha salı günü ultrasona gittim kanama alanı yok demişti doktorum
archmom vuslat_ekimde sen yinede doktoruna git canım . Ne olur ne olmaz . En azından ilaç kullanırsın garantiye alırsın . En azından telefonla haber ver .
vuslat_ekimde archmom görüştük canım doktorla yerleşme kanaması olabilir dedi pazartesi gidicez yinede duphaston düşük önleyiciye başlayalım dedi
BurcuKubra vuslat_ekimde bir kaç gün gelmişti bendende stres çok yapmayın ama o da etkiliyor Allahın izniyle birşey olmaz ayaklarınızı biraz yükseğe kaldırıp bol bol dinlenin ben nerdeyse 1 ay öyle yaptım ☺️
vuslat_ekimde BurcuKubra ya zaten öyle yapıyorum dün biraz hareket ettim ondan oldu sanırım Allah bebişlerimizi bağışlasın bize🤲🏼
vuslat_ekimde Susen-merve olmadı canım banada duphaston verdi başlayamadım daha bugün alıcam bir daha olmadı diye kullanmak istemiyorum aslında ama içinde rahat değil
BurcuKubra vuslat_ekimde banada o hapı vermişti hatta 2 kutu kullandım riske atmayın derim doktorunuz önerdiyse kullanın sonuçta hamilelikte kullanamayacağımız hiç bir şeyi vermiyorlar siz bilirsiniz yinede tabi
vuslat_ekimde BurcuKubra tabi haklısınız yarın doktora gidicem bakalım randevu aldım ne diycek doktor