ozgeacar Aaaaayyyssssuuunn Kız ben ekmekte yemiyorum nasıl alıyorum anlamıyorum çok hızlı alınıyor ya.normal zamanda olsam ve bu yediklerimle asla kilo almazdım eminim kendimi biliyorum .ama şimdi hamilelikten kaynaklanıyor işte çok hızlı alınıyor şaştım kaldim valla 😁😖
Elif06_ ozgeacar kacnco haftada disardan hareketleri goruldu canim ben 23. Haftaya gircem merakla bekliyorim esimde gorsun dye ☺☺
ozgeacar Elif06_ 27 haftalıgiz canım şuan ve yeni yeni artık disardan bakıldığı zamanda gorebiliyorlar.24-25 haftalıkken de eşin elini koyduğunda felan hisseder artık :)
Elif06_ ozgeacar tesekkurler canim elini koynca suan denk gelmyor o an icin ama dger haftalarda belki gelir😀
kurtaricimelekk ozgeacar 27 haftaligiz bebeğim ters şuan için ayakları aşağıda böyle giderse sezeryan dedi doktorum 🙄
kurtaricimelekk ozgeacar rahim uzunluğunuzdan kontrolünüz de doktor sizi bu konuda yönlendirir diye düşünüyorum, içinizi ferah tutun aksi bı durum olmaz inşallah hepimiz için sağlıkla gelsin bebisler🥰
Minik-anne-12 Aaaaayyyssssuuunn normal canım maşallah benimki de çok hareketli her oturduğım da başlıyo oynamaya yarım saat boyunca hiç durmadan oynuyo dışarda görülüyo artık ya çok zevkli oluyo 😂😂
Boncukgiller003 Aaaaayyyssssuuunn benimde 24 haftalık. 22.haftadan beri sürekli kıpır kıpır maşallah 🧿🤗