Hamisler size bı sorum olcak su 90 gün sigorta yatiranlar snra doğumda 8 9 bin para alanlar nasıl ölüyor o hamile kalmdn 3 once mi olması gerekiyor yoksa 20 . Haftadan sonra mii bilgisi olan aydinlatabilir mi
Sigortalı 9 bin TL alanlar doğumdan sonra
Bende burda kalaym 🤷🏻♀️
As-1m yani birde şu var 32. Haftadan 90 gün öncesinde sigortalı olmak gerekir yani 3 ay sgk ya ödeme yapacaksınız sigortanız için, ödeme bildiğim kadarıyla 8hafta dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası olmak üzere 16 haftalık bir ödemedir bu demek oluyor ki 3 ay + 4 ay olmak üzere 7 ay sigorta + stopaj var alacagınız paraya yaplaşıyor zaten 🙁 yanlış biryer varsa düzeltin benim bilidğim böyle.
As-1m ben çalışan olduğum için öncesini sonrasını pek bilmiyorum 32 de izne ayrılıcam ama o para maaş üzerinden yatıyor asgari ücret alıyorsanız ortalama bi parası yatıyor 4 aylık toplu para gibi düşünün şimdi sadece SSK olup maaş almazsa nasıl alacak o parayı bilemedim şimdi bence 170 arayıp bi öğrenin bunu
As-1m asgari ücretle çalışanim 9 bin almicam muhasebecim 7.800 civarı Alcan dedi hadi süt parası çocuk parasıyla 8000tl dedi
44Queen sigorta ne kadar yatirmak gerek acaba ?