• Doğum
  • Sigortalı 9 bin TL alanlar doğumdan sonra

Hamisler size bı sorum olcak su 90 gün sigorta yatiranlar snra doğumda 8 9 bin para alanlar nasıl ölüyor o hamile kalmdn 3 once mi olması gerekiyor yoksa 20 . Haftadan sonra mii bilgisi olan aydinlatabilir mi

44Queen peki calısmadan sadece calısıyor olarak gorunursek de öyle mi oluyor yani yine 32. Haftada doktorumuzdan rapor alıp calısıyor gorundugumz yere mi veriyoruz prosedür aynımı yani ☺️

44Queen 90 gün sigortasının yatması lazım sigortasız çalışanlar için geçerli mi bilmiyorum onu

elifmom2 öyle yapanlar da var çalışmadan sadece sigorta gösteren oluyor herhalde sigortalı olmanız yeterli ama 32 ye kadar kesin sigorta görünmesi gerek doktor 32 de çalışamaz raporu verecek sizde SGK’ya vereceksiniz

As-1m yani birde şu var 32. Haftadan 90 gün öncesinde sigortalı olmak gerekir yani 3 ay sgk ya ödeme yapacaksınız sigortanız için, ödeme bildiğim kadarıyla 8hafta dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası olmak üzere 16 haftalık bir ödemedir bu demek oluyor ki 3 ay + 4 ay olmak üzere 7 ay sigorta + stopaj var alacagınız paraya yaplaşıyor zaten 🙁 yanlış biryer varsa düzeltin benim bilidğim böyle.

nurell çok. Tşk ederim siz aldnzmi tam olarak ne kadar alınıyor para olarak

As-1m ben iki hafta sonra izne çıkacağım 32 oluyorum 7 8 bin civarı alacağım tahminimce canim ama pandemiden dolayı düşürürler mi naparlar bilmiyorum

As-1m ben çalışan olduğum için öncesini sonrasını pek bilmiyorum 32 de izne ayrılıcam ama o para maaş üzerinden yatıyor asgari ücret alıyorsanız ortalama bi parası yatıyor 4 aylık toplu para gibi düşünün şimdi sadece SSK olup maaş almazsa nasıl alacak o parayı bilemedim şimdi bence 170 arayıp bi öğrenin bunu

As-1m asgari ücretle çalışanim 9 bin almicam muhasebecim 7.800 civarı Alcan dedi hadi süt parası çocuk parasıyla 8000tl dedi

44Queen bende caliscm yada çalışıyor gibi gösterecem artık bilmyrum

As-1m araştırdığım kadarıyla olyle canim ama kesinliği yok aldığın maaşın biseyin biseye biliyorlar hesapliyorlar biraz karışık ama assa yukarı o civarlarda olacak gibi