catlover1 Esraydn öyle yapicam artik burada biraz içimi döktüm ve beni çok rahatlatti yorumlar iyi ki yazmışım diyorum forumda üzücü şeyler oldugu kadar güzel seyler de oluyormuş
catlover1 Minnak_annesi34 birde böyle hamile olanlara erkek derler hep hiç de inanmam demekki kızda da oluyormuş bak 😁
serozzz catlover1 o kadar butunlesmisim ki dualarla kendimi gece dua okurken buluyorum uykuda dahi. Rabbimden baska isteyecegimiz kimsemiz yok ki ☺️
M_Duman_ catlover1 dogrudur o yuzden umursamıyorum .bebeyimi sabırsızlıkla beklıyorum anne. Bebek biz bize yeteriz🥰
catlover1 M_Duman_ kesinlikle öyle Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayi nasip etsin gerisi boş
Lokumcuk catlover1 tekmeleri hissedene kadar bunları yasaman Normal. İnsan her kontrole gidene kadar acaba bebegim saglıklı mı diye meraktan ölüyor. Sabıııır gececek bu günler ☺️ 12. Haftam daha dün gibi suan 31+3 olduk bana da simdi gecmiyo zaman
catlover1 Lokumcuk hamileliginde dogduktan sonra da her dönemi ayri geçiyor Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayi nasip etsin hepimize
PurpleTail catlover1 iki hafta sonra ☺️ Ben size denk gelirsem yazarım 😅 siz de rahat olun ohh mis gibi hamilelik deyin keyfinize bakın
Sincapannesi 11 haftalık gebeyim bu zamana kadar hiç mide bulantım veya herhangi bi belirtim olmadı. Göğüs hassasiyeti var sadece bi ara da kalça ağrım vardı ama mide bulantısı tiksinme uyku sorunu hiç biri yok çok şükür 😊
catlover1 Sincapannesi çok şükür demekki rahat hamilelik geçiriyoruz insallah böyle devam eder ve evladımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
Gamzeakd catlover1 ikinciye hamileyim ikisinde de hiç midem bulanmadı canım . Herkes kusacak diye bişey yok. Merak etme 🥰