Kızlar 37. haftadayız bugün kontrolüm vardı bu zamana kadar iyi kötü çok şey okumuştum ister istemez baya panik yaptım o ara doktorum kendimi kasmamı söyledi ve 5 saniyelik bi durumdu panikten bağırdım bide boşuna acı hissim falan olmadı tavsiyem kafanızı boşaltın herkesin hikayesi çok farklıymış☺️

ayshoo allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende 27. Haftadayım yavaş yavaş stres başladı 😅

ayshoo bebek dogum kanalına girmişmiydi çatı muaynesi oldugunuz rahim agzı incelmişmiydi benimde yarın kontrolüm var 37+1 oluyoruz yarın erken gibi hala benim icin çatı muaynesi dogumu tetikliyormus diye okuyorum burda

Bende cumartesi sabah olucam bende korkuyorum açıkcası

ayshoo 37.haftadamı oluyor çatı muayenesi ben 34+3 suan gerilmeye başladım 😅

Sema-ibo12 amin canım hepimizin inşallah sakın stres yapma her bünyede o kadar farklı ki hissi dedigim gibi acı hissetmedigim halde okuduklarım ve stresten bagırdım ne o an ne de sonrasında bir acım oldu 😊

Tugcem50 evet canım kanala yerleşmişti kızım 34.haftadan itibaren normal istediğim için çatı kontrolü oldu oda çok iyi sonuçlandı şuanlık bir engelimiz yok tetikleme olucağını zannetmiyorum zaten doktorlarımız en iyisini bilir öyle bir durun olsa sonrasında hazırlıklı olalım diye uyarırlardı herkes farklı şeyler yazıp çiziyor sizin için en doğrusunu doktorunuz bilir ona güvenin tek ben bugün boşa bir panik yaptım doktorumun tek dediği kimseyi dinleme herkes birbirini yanlış yönlendiriyor oldu

SedaOztrk korkma canım akışına bırak daha önce tecrübe etmediğin bi deneyim için ne kendini kas ne de korkup panikle benim gibi😅

Knrsd 37 haftada kesin diye bisey yoktur canım hamileliginizin gidişatına göre doktorunuz karar verir ona☺️

Tugcem50 bende 37+1 de oldum ne yumusama ne hiçbise yokdu simdi 38+5 tık yok akıntılar aşırı arttı bide sancılar okadar onlarda zaten vardı