Hamileadayibiranne Zinnetalagoz bende hepsi kırmızı olunca korktum sormak istedim sizin değerleriniz nasıldı
Zinnetalagoz Hamileadayibiranne https://imgyukle.com/i/NJCe20 sonuçların boyle bende daha doktora gidemedim haftaya cuma randevum
Hamileadayibiranne Zinnetalagoz benimde randevum perşembe sizden bı gün önce grafikte elimde olur sanırım buraya yazarsanız sevinirim bende yazıcam 😊🌸
catlover1 Hamileadayibiranne testi yaptırdığınız hastanin web sitesinde çıkabilir bende orada da gözükmeyen gece yarısı hastaneyi aradim sonucunuz çıktı mail atalim size isterseniz dediler mailden ilettiler sizde hastanenin laboratuvarindan rica edebilirsiniz
Hamileadayibiranne catlover1 devlet hastanesine gidiyorum denedim aslında ama kabul no dosya no falan istedi giremedim😔
Zinnetalagoz Hamileadayibiranne Gittiniz mi hastaneye doktorunuz ne dedi İnsaAllah bir sıkıntı yoktur
Zirem Zinnetalagoz zannetmiyorum dediğim gibi bunlar sonuç vermez doktoru arayıp sormak veya gidince öğrenmek en rahatlatıcısı 🦋😊
elisa123 İnşallah Güzel Haberler Alırsınız rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah bizde nisanda ikili teste gidecez 🥰
Hamileadayibiranne elisa123 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🙏 Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah 🌸 Nisan dediğin nedir ki az kalmış rabbim hayırlı haberler duymanızı nasip etsin
elisa123 Hamileadayibiranne Ayy cok sevindim gözünüz aydın rabbim kucağına almayıda nasp etsin inşallah 🤲