tazeanneew Hamissaglikci 1/ ….. yazar sağ tarafta onlar önemli ama cut off değerinin altında yani riskin yüksek değil zaten
tazeanneew Hamissaglikci canım ense kalınlığo eklenmeden yaşınlar beraber kan değerleri 1:1384 riskli ama ense kalınlığıyla birlikte 1:10000 e düşüyor yani düşük riskli bence canını sıkma bebeğin sağlıklı gibi geldi bana sonuçlarını başka doktora daha göster
Mmoommlife Fatma12345 Free betanız kac cıkmıstı acaba ? Benimde papp-a degerım 0,38 . Riskli gördu sanırım kı doktor nifty testti ıstedı
mucizem09_ Hamissaglikci canim benim degerimde hemen hemen ayni geldi kafama takmiyorum cok sukur oyle boylede kabulum zaten eger ileri test istiyorsan ve en onemlisi aldirmicaksan detayliyi bekle ha dersen aldiririm ozaman yaptir canim
Hamissaglikci mucizem09_ benim içinde kabul ama meral ediyorum yapılacak bişey var mı değer normale gelir mi düzelir mi diye
mucizem09_ Hamissaglikci canim degerimizi tekrar bilemeyizki yapilcak birseyde yok pek ama bence ayrintiliyi bekle ama tabi takarim dusunurum dersen yaptir parali yapiyolsr ya
Fatma12345 Hamissaglikci rabbim bağışlasın hayırlısıyla sağlıklı bı sekilde hepimiz kucagimiza alalım inşallah 🤲
Mmoommlife Fatma12345 benim free beta 78, düzeltilmiş degerı ıse 1.80 canım oyuzden bıyokımyasal rıskım 1:140 cıktı😔sızın ne kadar acaba?