gulbahar0505 Aranizda hic bu kiloda dogum yapan oldumu acaba hanımlar süreç nasil ilerledi neler yaptiniz ?
Cigdemmom gulbahar0505 canım benim korkma sağlıkla al inşallah kucağına ne bebekler doğdu 700,800 gram onlar yaşadı
Duygus97 gulbahar0505 bugün premature Bi bebeğin hikayesini okudum 750 gram ile hayata tutunmuş. Allah kötü Bi şey göstermesin inşallah
Bsmlh gulbahar0505 ben yaptım canım korkma 1500 bende ama 27/28 uyumlu dediler 11 gün kaldı 12 gün eve geldi 2 gün entübede kaldı ve iğne yapılamamıstı ciğer iğnesi
gulbahar0505 Bsmlh bende 34 haftaligim ama 29 la uyumlu canım 15 gün içinde doğum yapilcak dediler suan 1530 grammis sag saglim kucagima alirim insAllah 🤲
Armin-Guney Gelinimiz 1.500 kilo dogurdu 30. Haftasında. Bebegi kuvezde 20 gündür falan . İçinizi ferah tutun . Ilk gunle simdiki arasında bile dağlar kadar fark var. Hemen toparlaniyorlar . Cok yakinda kuvezden çıkacak. Doktoru iyi gittiğini söylüyor
gulbahar0505 Armin-Guney Amin inşallah canım benim hepimizin yavrularını bize kavuştursun inşAllah sag saglim 🤲
Bsmlh gulbahar0505 korkma canım allahım yar ve yardımcın olsun onlar mınık ama savaşçı oluyorlar çok çabuk büyüyorlar inşallah sağlıkla kucakla🤲
Nesli-12 gulbahar0505 Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Alinamoms gulbahar0505 bebeğe giden damarda çentik mi vardı acaba detaylı ultrasonda bu tarz bişey çıktı mı peki.?
Minikarpuz gulbahar0505 arkadaşım 1.250 gr ile doğum yaptı. Bebeği kuvözde kaldı 1.5 ay kadar ve şuan evde gayet sağlıklı içini ferah tut :)
gulbahar0505 Alinamoms detayli ultrason yaptirmadim canim ama kan akisinda bir problem. Varmis benden yeteri kadar besini alamiyormus
Hilalnefes gulbahar0505 1500 kilo az değil canim kuvoze alırlar ama orda bebekler çok çabuk büyüyor için rahat olsun. Benimde bebegim geriden geliyor