babyandmommy Kızlar doktordan geliyorum, bebeğin aşağıda olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi ama ben bi korktum tabi. Salı günü tekrar gidicem. Progestan yazdı, böyle bişey yaşayan var mı ? 😔
Ozlem23 babyandmommy benimkide aşağıda gerçi sizinkiyle aynı pozisyonda olmaya bilir dik duruyomus benimki totosu aşağıda kafası yukarıda ama genel olarak hareketleri hep göbek deliğimin altında yada hemen kenarında oluyo ama doktor bişi demedi
babyandmommy Ozlem23 ultrasonda iki büklüm duruyordu göstermedi kendini, ben daha hareketlerini hiissedemedim henüz, 18 haftalığım
Ozlem23 babyandmommy bende 20 li haftalarimda falan hissetmiştim benimki rahatına düşkün sanırım öyle duramiyo uzunacak illa 😁
babyandmommy didemblr aslında çok iş yapmıyorum genellikle yatıyorum ama anlayamadım nasıl oldu 😔 teşekkür ederim 😍
babyandmommy Ozlem23 benimde normalde öyleydi bacak bacak üstüne atmıştı geçen de 😬 niye böyle oldu anlamadım
Sedagb babyandmommy normalde doktorlar her kontrolde bebeğin suyuna ve rahim ağzı kısalığına bakarlar. Belki doktorunuz bir risk görmediği için bir şey dememiş olabilir ama yinede siz fazla eğilip kalkmayın iş yapmayın olabildiğince uzanıp dinlenin
M_Duman_ babyandmommy bence uzan ve ayagını bır az yukarı kaldır yastık falan koy altına . Allah yardımcın olsun 🙏🤲Amin .Ve bol bol Ayetelküri oku🙏🤲 dua et Allahın izniyle bişey olmaz.
[silindi] babyandmommy rahim agzi uzunlugunuzu kontrol etmis mi onu sorun inatla. Onun disinda bebek asagida durabilir, rahime baski yapmamasi icin yatip ilaci kullanin yukari cikar
Demir06 babyandmommy acaba bebeğin aşağıda olması ile rahim ağzı uzunluğunun kısa olması aynı şey mi eğer aynı şey ise malesef bende dün bunu öğrendim progestan verdi sürekli yatıyorum
Sedagb Demir06 rahim ağzı bebeği içeride tutan kısım. Doktor değilim çok sağlıklı bir bilgi veremem tabi ama doktor bebek aşağıda diyip Progestana başlatıysa bir kısalma olmuş olabilir diye düşündüm ben.