ceroo14 Ben de ağır bir ilaç kullanıyorum mecbur, kullanmazsam çok kötü oluyorum tabii böylesi bebeğe daha zararlı. Allah herkese şifa versin inşallah
azraaaaa Deryas89 bende aynı durumdayım şuan bile çok kötüyüm doktor bana allerset kullanabileceğimi söyledi. siz hangi ilacı kullanıyorsunuz. Ben kullanmadım hamile kaldığından beri korkuyorum doktorun kullan demesine rağmen bile
Deryas89 azraaaaa zyrtec diye bir hap canım sadece akşamları. Bide burun fısfısı var beklomil diye onu kullanıyorum sabah aksam be ş gün kullan bir hafta ara ver dedi o sekılde kullanıylrum fıs fısı. Baska ilacta veremem zaten sana dedi gebelikten dolayı. Ama bunlarda hamdolsun işe yaradı
azraaaaa Nurunannesiii12 şeker Nebat diye bir şeker var ondan deneyin alerjik astıma çok iyi geliyor. Bu aktarcılarda satılıyor
azraaaaa Gozdecaner kaç tane kuzenim var o hastalıkla kaç çocuk doğurdular hamilelikleri boyunca ilaçta kullandılar çocukları gayet sağlıklı merak etmeyin hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏
Gul_meftun Nurunannesiii12 bende de alerjik astım var.Aslında gebelikten önce sadece rinit vardı sonra astıma çevirdi ama beni 20 . Haftalarda çok zorladı 20-27 haftalarda hiç sağlıklı nefes alamadım nefes darlığı ve hırıltılarım çok oldu.iki tane ilaç kullanıyorum Claritine ve singulaır ikiside 10 mg ve sonradan ağızdan alınan havalardan yazmıştı onu çok kullanmadım.bir kere nebüzülatörle hava aldım acilden o çok rahatlattı beni.göğüs hastalıklarına görünün mutlaka sizi rahatlatacak ilaçlar verir
Nurunannesiii12 Gul_meftun ben 15 senedir astim hastasiyim.ilac raporu ile nebulizator makinası kullanıyorum.simdilik sadece hava fisfis ve burun spreyi kullanıyorum allerset ve gece hap i.gibi haplarımı alamıyorum fakat doktora daniscam allersetin mg i mi çok düşük.alanlar varmış . Hamilelikte tabiki zorlar ben senelerdir en kötü sıkıntıları yaşadım.yaşıyorum bununla geçecek omur
Gul_meftun Nurunannesiii12 Allah herkesin yardımcısı olsun tabi ki geçecek sonra bir bakmışız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almışız
MiniCooperAnne @orkide21 Ben bobrek nakli ilaclari kullaniyorum… ve de oldukca agir.. Onun disinda bebek icin vitamin.. Cok sukur agir ilaclarima ragmen her sey yolunda.🙏🏾🧿
orkide21 MiniCooperAnne canım merhaba sen kortşzon kullanmış mıydın gebelik boyunca ben de kullanıyorum da
MiniCooperAnne @orkide21 Amin, cok cok tesekkur ederim. 36 haftalik olduk.🙏🏾🙏🏾🙏🏾🧿 37. Haftamizda alinacak bir aksilik olmaz ise, tam anlamiyla sali gunu gun vericekler bakalim.👼🏾
Nurunannesiii12 Gul_meftun inşallah . Biz ne ceksek de onlar sağlıkla gelsin .katlaniyoruz bi şekilde.
Kereminannesiiiiiii Hifaa1635 ben de kalp hastasıyım canım hem beloc hem coraspin kullanıyorum diğer iki ilacımı kesti doktor merak etme birşey olmaz alllahın izniyle
Smrdgnn Kereminannesiiiiiii merhaba bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır inşallah 🙏 bende kalp hastasıyım ve beloc kullanıyorum ama çok korkuyorum tabi gelişim geriliği erken doğum riskleri var diye bir de benim ikizler acaba bir sorun yaşadınız mı siz
azraaaaa Deryas89 benimde allerset hap ve burun fısfısı var ama kullanmak istemiyorum doktor kullan dedi ama ben korkuyorum kullanmaya 😊
Deryas89 kalben_duam bende seninle aynı durumdayım hemen hemen. Tüp bebek benimde. Baştan beri zaten ilac ve fitl kullanıyorum. Birde kanamalarım oldu şiddetli. Pruluton hala vuruluyorum. E tabi alerji ilacı falan derken. Mecburuz yani. Tüp bebek doktorum demişti ki sen iyi olacaksın ki bebeğinde iyi olsun. Sen iyi olmazsan oda iyi olmaz. Allahıma emanetler
kalben_duam Deryas89 çok benziyoruz. Ben 5. Aya kadar düşük tehlikesi yaşadım kanamalarım oldu 3 aylıkken çok kötü bi kanama geçirdim. Yat kalkma yürüme vs denildi çok sıkıntı çektim. Şimdide kasılmalarım erken başladı yine hareket yasak. Allah yardımcımız olsun inş sonu güzel olur çok yıprandım açıkçası
Deryas89 azraaaaa bende korkuyordum ama mecbur kalmıştım artık canım. Çünkü hiç nefes alamıyordum. Su içerken bogulcak gibi oluyordum. Sürekli hapşırıkta üzerine tuz biber oluyordu. Daha yatakta gözümü acıyordum hapşırık baslıyordu yataktan cıkmadan. Çok enteresandı yani
Kediannesi123 orkide21 bir sürü şey kullanıyorum canım umarım sağlıkla dünyaya gelirler 🙏🏻 Progestan, coraspin, pruloton depot, endol birde bunların dışında vitaminler Demir ilacı falan kullanıyorum