Menekse04 Merhaba bende ücretli öğretmenim 32. Haftamda 90 gün sigorta primim dolmamış oluyor. 90 günüm dolması için nasıl bir yol izlemeliyim. Müdüre cıkısımı verip baska bi yerde kendimi sigortalı göstersem sigortam 90 günü tamamlasa dogum ücreti alabilir miyim lütfen beni aydınlatıın
Melekyilldiz Menekse04 Hocam bu konuda hakkında hiçbir fikrim yok maalesef ama MEB danışma hattı var orayı arayıp bir sorun. Hani siz izne ayrıldığınızda sizin direk sigorta da mı kesiliyor
ysfali06 Melekyilldiz ilçe milli eğitimi o olmazsa ili hiç olmazsa mebi arayıp sorun bu hakkımı kullanamıyor muyum diye
Gul1990 Haticed34 saglikcilara calisabilir raporu veriyolar mi?yonetim kesinlikle kabul etmeyecegini soyledi,calisabilir aliyosan 24ten sonra da calis ozaman madem covidden korkmuyosun dendi,doktorlar da vermiyor,siz nasil aldinz?
Haticed34 Gul1990 sizin hastane yönetimi sıkıntılı anlaşılan bizim yönetim öyle zorlamadı ayrıca özelden de alabilirsiniz çalışabilir raporu,. 24-32 cumhurbaşkanlığınca verilen yasal bi idari izin size yaptıkları gibi bi yorum yapmaya hakları yokki