Melekyilldiz Herkese merhaba 24.haftada idari izne ayrılacağım. Peki 32.haftada çalışabilir raporu alabilir miyiz ? 24.haftada izni almak etkiler mi ? Şimdiden ☺️
ysfali06 Melekyilldiz ben öğretmenim kurum kabul etti biraz ters davrandı ama olsun 😅 32de çalışabilir aldım şmdi okullar açıldı yüzyüze oldu o yüzden çalışamaz raporu alıcam yarın, haftaya gitmicem.
Haticed34 Melekyilldiz sağlıktaa çalışıyorum 32. Haftada çalışır raporu aldım doğum sonrasına ekliyecekler haftaya da 37. Hafta olacağız inşallah doğum iznine ayrılmış olcam
Betuldoksan Melekyilldiz bence 8 zinci aylarda baslanmali hazırlanmaya neden derseniz ben 8 ayıma girmiştim herkes bana erken demesine ragmen ben hastanede kullanıcak olduklarımi ozellikle bebeginkileri yıkayıp ütüleyip katlayıp kızımın dolabına koymuştum hazır da beklesin sadece çantaya koyması kalsın dedim ve 9 aya girdik yani 35 haftam da kızım doğdu erken geldi sabırsız kızım 🤣 bu yüzden şuan ikinci gebeliğim 20 ci haftamdayım yine aynı şekil erken hazırlamayı düşünüyorum hiç belli olmuyor sonuçlar
mrsbiyolog Kurumunuza bağlı. Benim kurumum kabul etmedi 32′de çalışamaz götüreceğim ama kabul eden kurumlar duymuştum burada yazmıştı arkadaşlar
Gul1990 Haticed34 saglikcilara calisabilir raporu veriyolar mi?yonetim kesinlikle kabul etmeyecegini soyledi,calisabilir aliyosan 24ten sonra da calis ozaman madem covidden korkmuyosun dendi,doktorlar da vermiyor,siz nasil aldinz?
Melekyilldiz ysfali06 ya bir şey soracaktım size müdür bey benim 24. Hafta raporunu da kabul edemeyeceğini söylüyor. Hizmetime ihtiyaç varmış yerime de başkasını alamıyorlarmış. Sizin yerinize ücretli mi atanmıştı
ysfali06 Melekyilldiz benim olduğum yerde oooo öğretmen bolluğu var norm fazlası çok. Herkes 12 saat ders alıyordu düşünün. Benim izne ayrılmam işlerine geldi yani yerime birini almadılar.
Melekyilldiz ysfali06 hocam bizde maalesef idari izne ayrılamazsınız diyorlar. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım
ysfali06 Melekyilldiz ilçe milli eğitimi o olmazsa ili hiç olmazsa mebi arayıp sorun bu hakkımı kullanamıyor muyum diye