blueberyy00 Kutayasya tamamen ücretsiz alıyorum rapor çıkarıyor doktor pahalı bir ilaç neden rapor talep etmediniz doktorunuzdan bana da reçete yazıyor bittikçe ama raporlu olduğu için kaç kutu yazarsa yazsın ücretsiz alıyorum
Kutayasya Duygubuket 2 düştükten sonra 3.cü hamileliğim de kullandım. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma
Kutayasya Arkadaşlar ürün adeti 13 adet olduğundan ürün gönderimi yapamadım. İhtiyacı olan varsa 1 kutu tam birde 3 adet var. Verebilirim
Kutayasya blueberyy00 valla doktor hiç bahsetmedi rapordan benimde aklıma gelmedi açıkcssı. Benden geçti ama kullanan arkadaşlar yararlansın
blueberyy00 Kutayasya kesinlikle öyle böyle şeyler iyi araştırılmalı çünkü bizler ücretsiz alırken bizimle aynı sarttaki insanlar ücretli alınca hoş olmuyor benim doktorum direk rapor çıkardı saolsun
Bahardali D1lek raporunuzu güncellemeniz gerekebilir. Benim bir önceki gebeliğimden sonra süresi dolmuş şimdi eski genetik raporumla yeni rapor yazdırdım
D1lek Bahardali doktoruma söylemiştim hastalık kodunun 20.00 değil de 04.04 şeklinde girilmesi gerekiyormuş galiba forumda öyle okumuştum ama doktorum öyle bişeyi yapamacağını söyledi