Kutayasya Arkadaşlar merhaba. Elimde 13 adet oksapar 4000 anti kan sulandırıcı iğne var. İhtiyacı olana verebilirim. İstanbul güneşli de oturuyorum.
Sermec27 Kutayasya güzel düşünmüşsünüz üstte kalsın diye yazıyorum inşallah dogumdan sonra elimde kalırsa bende yollamayı düşünüyorm 🥰
Kutayasya Sigortasız çok pahalı bazı dönemlerde de zor bulunuyor o yüzden birinin işine yarar diye düşündüm.
Ilaydaaa098 Destek olalım o zaman üstte dursun diye yorum yapalım, fakat gerçekten ihtiyaç sahibi birine mi gidecek teyit et raporunu gör isterim alıp ya satarsa…
Kutayasya Ilaydaaa098 umarım öyle Bi düşünceye sahip kimse yoktur. Hiç satmak aklıma bile gelmedi 🤐. İnşallah ihtiyaç sahibi birine denk gelir
Boncugummmm Bnde üste kalsn diye yazyorum Allah ragzı olsun🌺 şuanda bulunamıyor 2 bebegmi bu yüzden kaybettim🤲hamile kalnca bende kullancakmşım bulamssam diye çok koruyorum
Kutayasya Boncugummmm çok üzüldüm kayıplarınıza 😔 bende 2 kayıptan sonraki gebeliğmde kullanmaya başladım. Doğumdan sonrada 2 hafta vuruldum. Her zaman tedariki ilerlediğim için elimde fazla kaldı. Size de tavsiyem inaşşalh en yakın zamanda hamile kalırsınız sonrasında iğneler bitmeden stoklu ilerleyin. Ben ilk zaman bitince alırım dedim 3 gün aradık. Sigortasız da gerçekten baya pahalı
Boncugummmm Kutayasya szde cok geçmiş olsun canm saglık olsun benim bu yuzden damar tıkanıklgım oluştu asıl korkumda bu suan bunanla ugrasyorum inşllah bnada nasip edrr cok zorlu süreç😔 nasıl olcak stokla yani ücretli mi alayım canm rapor verılcek ama
Kutayasya Boncugummmm bana rapor vermedi doktor. Her gittiğimde reçete yazıyordu. Ben onun harici de sağlık ocağına da yazdırıp hep 2 kutu stoklu gidiyordum.
D1lek Kutayasya ben raporlu olduğu halde ücretli alıyorum nasıl ücretsiz alıyorsunuz bir türlü yolunu bulamadım
Bahardali D1lek raporunuzu güncellemeniz gerekebilir. Benim bir önceki gebeliğimden sonra süresi dolmuş şimdi eski genetik raporumla yeni rapor yazdırdım