Deryanneadayi kullanmadığınız kapaklı bir saklama kabına kaynatılmış ılıtılmış suyu koyun mendilleride içine koyun öyle kullanın kışın peteğin ğstünde dururdu su hep ılıktı şimdi zaten havalar ısınıyor soğuk olmaz kolaylık oluyor böyle

İyi ki aldıklarım
-Anne yanı yatak ( e bebeğin markası)
-Hamak beşik
-sleepy bez ve ıslak mendili kesinlikle pişik yapmıyor
-güvenli yan yatış yastığı

• Hem elektrikli hemde manuel süt sağma pompası
    Keşke almasaydım dediklerim;
  • Emzirme yastığı
  • gümüş kapak, philips avent göğüs kalkanı (bende işe yaramadılar)
  • Emzirme südyen ve atleti( hiç kullanmadım)
  • yenidoğan kıyafeti çok almışım fazla giydiremedim
  • -Babynest

Yaseminatik57 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün,tavsiyem ikea da böyle hafif çizik yada küçük hasarlı ürünler olabiliyor teşhir oralara bakın ucuzdur ,veya bir marangoz ile görüşün illaki vardır etrafınızda

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Sehera1 canim ben 2 tane aldım bir tane de isimli yaptırmayı düşünüyorum. Sanirim yeterli olur

8 gün sonra

Nfeyza hayir almadim. Yatak konusu benim kafamı çok karistirdi acikcasi. 2 yeni dogan bebek hemsiresi ile konuştum. Yatak nasıl olmalı konusu hic net bir durum değil. Bir bebek hemşiresi wellmatt yatak ve altın yatak markasını önerdi. Marka harici konuşursak kesinlikle yaylı olmamalı yeni doğan yatağı sert olmalı omirilik gelişimi için dedi. Diğer bebek hemşiresi acele etme bebek ilk 3 ayda kendini anne karnında zannettiği için kullanacağın beşik ona çok büyük gelecek anne karnından sonra. Huzursuz hissedebilir dedi. Küçük yatak kullanmanı öneriyorum anne karnında gibi hissettirecek yatak dedi. Ben de sevi bebenin anne yani reflu yataklı babynest yatağını aldim. Boyuna göre 4 5 6 ay ne kadar süre sığarsa önce o yatakta yatıracağım hem beşikte hem oturma odasında gezen bir yatak olacak bu süreçte de yatağına bebeğimle karar verecegim.

https://ty.gl/ukdsknffn

Yatagimız bu ancak fiyatına aldanmayın ben şubat indiriminden ebebekten almıştım trendyol satıcısı abartmış.

Bsrbnzr bizde su an ayni durumdayız ama bakalim zaman ve sartlar ne gösterecek, ilginiz için teşekkürler 🤗

Gulsi deterjan duru granül aldım, şampuan mustela düşünüyorum

10 gün sonra

Gulsi şampuan losyon yağ gibi bakım ürünlerini mustela tercih ettim. Camasir deterjani leke çıkarıcı ve biberon temizleyici ürünlerini ise minoris aldim.

demioz gümüş kapak için hayallerim yıkıldı 🥺 cam biberon neden kötü ??? Bende hamak düşünüyorum 🤔

Burcu-26 ilk zamanlarda göğüs uçlarım aşırı yara olmuştu elektrikli pompayla sağım yapınca kanama yaptı o yüzden manuel iyi geldi ama şuan elektrikliyi kullanıyorum

@125#13617506 ben biberon sterilizasyon makinesi aldım. Bebeğim daha doğmadı ama temizleyip öyle koyuyum yerine dedim daha ilk kullanımda bile hiç sevmedim. Neden bilmiyorum ama bi yapış yapış oldu. Yani onun yerine kaynar kaynar suda 10-15 dk dursa yeter diye düşündüm

yklndr elektrikli göğüs pompası hangisini aldınız acaba?

21 gün sonra
      2 ay sonra
      3 ay sonra

Baby plus anne yanı aldım 1000 TL e bebekten ilk 10 15 gün yattı birdaha da yatmadı.üstünde babynest ile yatırdım yatağına hiç değmedi ambalajı bile duruyor. Uyuduktan sonra yatırsam bile hemen uyanıyor boşa almışım 😣