Kimyon Snisa_2 12 haftada bana da yüzde 60 erkek dediler ve değişmedi. Özele gidiyorım. 16haftada kesinleşti
AybukeA Snisa_2 detayli genelde 30 50 dk arasi sürüyor, mutlaka görür, girmeden çikolatadan vs yersen daha hareketli olabilir 😊
Snisa_2 AybukeA gideceğim hastahane şekerli birşey yeme bir saatlik açlık ile gel gelene kadar bol bol su iç dedi
AybukeA Snisa_2 ozaman oyle yap canim vardır bir bildikleri, ama görürler mutlaka detayli da cinsiyeti artik 😊 ben klinikte yaptırmıştım, sicak cikolata içip gittim bebek yerinde durmadı, bazi ölçümleri zor oldu 😅 belki onunla ilgilidir
Kdk Gulsen4224 ayy şimdi de burada buldum sizi 😍 1,5 hafta kadar önce sanırım bana tahminde bulunmuştunuz bu gün doktor kız dedi doğru bilmiştiniz❤️ Kuzenimle aynı dönemlerdeyiz. Doktoru bi kız diyo bi erkek rica etsem bi bakabilir misiniz 🥰🙏🏻 https://imgyukle.com/i/NJVybq
Snisa_2 Kdk vala canım bende öyleyim Gülşen dediğim dediktir bende bu hafta öğrenince gerçekten öyle olursa Happy Mom un güleşene madalya takması lazım büyük bir yetenek 😍 @Gulsen4224
Bitutamkahve Snisa_2 ne zaman kontrole gitceksin. Gittiğim zaman Bak gör erkek dicek. O gördüğüm kordonu değilse pipi😀😀haber veririsin bize cinsiyetini öğrenince