tazeanneew Snisa_2 aç git aç çikolata falan hikaye ben ne zaman aç gitsem uçuyor 😂 gerçi benimkinin genel hali hareketli ama dene bi
izmirsibel Snisa_2 aynı benim gibi olmuş 😂😂 bende en son kız erkek dediler kaldım öyle 😂 bakalım neolacak 😂
Snisa_2 Gulsen4224 canım ilk günden beri bunu dedin hadi bakalım bekliyorum sırf bacaklarını açmadığı için bunu dediklerine adım gibi eminim artık doğum yapınca öğrenirim cinsiyetI 🙄😂
Gulsen4224 Snisa_2 kafa kemik yapısı nub duruşu erkek geliyor bana rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm 🤲🏻😇😍
Snisa_2 Gulsen4224 amin inşallah bir kızım var aile hepsi oğlan bekliyor ben erkek hissediyorum ama kızıma da bir kız kardeş olsa fena olmaz gemde çok güzel olur 😍🙈
zumra8146 Snisa_2 bende sizin durumdayım. 16. Haftadayım bi erkek bi kız dediler bacaklarını hep kapattığı için üç kere gittim üçünde de ya kapalı ya da sırtını dönmüş ne zaman net öğreneceğim merak ediyorum 😁
AybukeA Snisa_2 benim de en son 17. Haftada erkek gibi demişlerdi ozelde ama netlestirmemisti, 21. Haftada anca detayli da kesinleşti erkekmiş 😊 detayli da net olur iyice, az kalmış sizinde
Nupeell @Snisa_2 canım bende 20. haftaya kadar kız biliyordum detaylı da erkek çıktı pipisini bile gördüm. Sana tavsiyem detaylıyı bekle bazı doktorlar göstermediği için sadece tahmin yapıyor
Kdk Gulsen4224 ayy şimdi de burada buldum sizi 😍 1,5 hafta kadar önce sanırım bana tahminde bulunmuştunuz bu gün doktor kız dedi doğru bilmiştiniz❤️ Kuzenimle aynı dönemlerdeyiz. Doktoru bi kız diyo bi erkek rica etsem bi bakabilir misiniz 🥰🙏🏻 https://imgyukle.com/i/NJVybq