Mhr13 Minik_kalplim_ eşim diyor ki hayatım banyo büyük sen tekli bazayı köşeye biyere kur da git gel yapma diyor o da horul horul uyurken sinirim bozuluyor ben devriye atan polisler gibi sabaha kadar geziyorum evde 😂😂😂
Ays0 Ben de sürekli uyanıyorum hatta uykuya dalana kadar 2 3 kez tuvalete kalkıyorum. Geçen eşime sırf bu yüzden penisim olsun gece pet şişeye iseyip yatmak istiyorum dedim hala aramızda şaka konusu 😂😂
ymc0355 Minik_kalplim_ hamilelik bitene kadar tuvaletle kardeşiz kızlar 😂 37 haftaya giricem hala bitmedi
Kuzucccum Minik_kalplim_ ben de şuan 3 aylığım azalma degıl aksine daha da arttı fazla su tüketiyorum ondan olsa gerek
SB_ Minik_kalplim_ 28 haftaligim Halen öyle ama inan bana sağlık için bu çok iyi birşey ödem atmak için felan
Serpilbb Minik_kalplim_ benimde öyle malesef 😩 uykum ağır normalde tuvalete değil alarma uyanamazdım şimdi sıkışıp uyanıyorum hafta 14 😂 artık son aylarda nolur tahmin edemiyorum
Minik_kalplim_ Serpilbb ya sanki böyle bebek basınç yaptıkça yapıyo amann boşver uyuyim az daha deme şansımız hiç yok ağırlaştıkça ağırlaşıyoo😂😂😂🤷🏻♀️🤰🏻
Serpilbb Minik_kalplim_ aynen bide kasıklarım şiş şiş o yüzden bekleyemiyorum hamileyken bari deliksiz uyusak geceleri ama yook 😂
Ayseguldt Minik_kalplim_ benim ilk aylar azdı bulantıdan vs su bile içmediğim için çok sık gitmiyodum bence asıl bebek büyüdükçe idrar torbasına baskı artıyo sonra 2-3 damlada olsa geliyo çiş sanki çok geliyo gibi bi his oluyo benimki 23-25. Hafta arası kafası dönmüştü ondandı heralde son aylar saat bası kalkıyosun😂