jldpmk34 Kucukkedi merhaba bende 2 hafta sonra Ali ipek e gideceğim memnun kaldınız mı ne kadar sürdü
Zehraaa98 jldpmk34 çok memnun kaldık muhteşem doktor ayak tırnaklarına kadar ıncelıyor 🥰 her detayı paylaşıyor ve cok iyi bırısı
Kucukkedi jldpmk34 yarım saatten biraz fazla sürdü, mesafeli biri ama tüm detaylarıyla iletiyor inceliyor. Yani ben memnun kaldım, sonrada foto ve cd veriyor
jldpmk34 Zehraaa98 teşekkür ederim ☺️ kaç dk sürüyor incelemesi, 20 +3de gideceğim bende bebeğimin suyu az inşallah iyi haberler verir bana, CD vs veriyor mu
Gupssse Greyfurt hacettepe deki doktorunuzun adı nedir bir de sonradan kabul ediyorlar mi biliyor musunuz
1anneadayii 3prensesannesiii Ismini birkaç kişiden daha duydum nasıldı ne kadar sürdü memnun kaldınız mı ben de araştırıyorum da bi iki hafta sonrası için şimdiden randevu almak gerekir mi ki?
3prensesannesiii 1anneadayii 2 hamileliğimde de Sinan beye gittim çok memnun kaldık biz işlem 40 dk sürüyo 1 hafta öncesinden randevu almanız lazım fuul dolu çünkü şehir dışından gelenler bile var
Uzumlukek minnakveben zübeyde hanıma mhrsden normal randevu alıp mı gittiniz benimde detaylı ultrasonum var farklı şekilde mi randevu alınıyor bilemedim
minnakveben Uzumlukek mhrsden alıcaksınız normal gebe polikliginden ordaki doktora detaylı icin derseniz o size tekrar randevu veriyo
Zehraaa98 jldpmk34 bizim için özel doktor muayenehanesıne gelmıştı 1 saat sürmüştür belkı cd istemedım ama verırı muhtemelen
Uzumlukek minnakveben ben aynı gün ultrason yaparlar diye 21. Haftama almıştım randevu peki tekrar randevuyu hemen veriyorlar mı
minnakveben Uzumlukek benimkini aynı gün yapmamıslardı ama ertesi güne vermislerdi öyle olur belki seninkide
Dmllll Aysenurogretmen Sinan Tan’a randevu aldım 2 hafta öncesinden genelde 21 haftalıkken bakıyormuş ona göre randevu verdi asistanı beklemedeyim henüz gitmedim ama memnuniyeti çok yüksek ☺️