Aysenurogretmen Merhaba arkadaşlar. Ankarada hangi devlet hastanesine yada özel hastanede detaylı ultrason yaptırdınız. Ve hangi doktora yaptırdınız bana fikir verir misiniz? Birde özeldeyse ne kadar 🌼
Gamzeee89 Aysenurogretmen ivedik caddesinde özel numune tıp merkezinde yaptırdım 300 lira 20 35 dk sürdü memnun kaldım
gamzeserenn Ben şehir hastahanesinde yaptırdım 5 dk sürdü pek memnun kalmadım. Sonra Gülhiz Karataş a gittim ondan çok memnun kaldım. 400 tlydi ücreti
1anneadayii 3prensesannesiii Ismini birkaç kişiden daha duydum nasıldı ne kadar sürdü memnun kaldınız mı ben de araştırıyorum da bi iki hafta sonrası için şimdiden randevu almak gerekir mi ki?
jldpmk34 Kucukkedi merhaba bende 2 hafta sonra Ali ipek e gideceğim memnun kaldınız mı ne kadar sürdü
minnakveben Aysenurogretmen ben zübeyde hanımda yaptırdım baya ilgilendiler 20dk fln sürmüstür bekledgimden cok daha iyiydi memnun kaldım
Uzumlukek minnakveben zübeyde hanıma mhrsden normal randevu alıp mı gittiniz benimde detaylı ultrasonum var farklı şekilde mi randevu alınıyor bilemedim
Muyako Ben de gülhiz karataş a yaptırdım 400 tl idi. Çok memnun kaldım. Herşeye bakıyor var tek tek size de anlatıyor.😊😊
minikprensesimmm minnakveben hangi doktor acaba bende oraya gidiyorum birinci katta muayene oluyorum kaç haftalıksınız
Gupssse Greyfurt hacettepe deki doktorunuzun adı nedir bir de sonradan kabul ediyorlar mi biliyor musunuz
Sema_1983 Aysenurogretmen ben Hüseyin Du manlı muayenehanesine gittim doktorum yönlendirdi. 800 tl idi ücreti. Benim ikizlerim olacak onun için ücret yüksek olabilir emin değilim. Yaklaşık 1 saat sürdü. Her şeyi ayrıntısıyla gösterip anlattı memnun kaldık. Dilerseniz telefonunu verebilirim arayıp bilgi alabilirsiniz.
Sema_1983 3prensesannesiii doğrudur ben de öyle tahmin ettim çünkü tek bebeğe göre daha uzun sürüyor.
masalsmomm Aysenurogretmen şehir hastanesinde yaptırdım kısa sürdü ekranı bana göstermediler bile görmedim yani bakılırken ultrason fotografıda verilmedi kötü yanı buydu ama çok şükür bi sıkıntı cıkmadı herseyini ölçtü ölçülerini söyledi rapora