seyram elhamdülillah iyiiyiz cok şğkğr kızımın gelişimi 32 de kaldı 1730 gr dogurdum. 22 gün kuvözde kaldı simdi 55 günlük cok şükür. Spgurunca hemen tansiyonum 1 haftada 9/6lara indi. Bas agrısı cok tehlikeli yüksek tansiyonda aman dikkat edşn büyükte 16, kücük için 10 sınır .acil dogurma nedeni. Benimki gebelik zehirlenmesş olsugu için biranda ortaya cıktı ve 6 doz alfametle 14/85 lere indi. Üstelik diyetten tuzu cıkarmakta kesinlkle tedaviyi olumlamıyor. Sadece daha fazla yükselmesini engellersiniz. Aynı sekilde limon suyuda. Bol istirahat gerekli ki preeklampside o bile çare degil. Benim semptomlarım ilerlemedi elhamdülillah protein kacagım bir ayarda kaldı bu sekilde 12 gün bekleyebildik hergün nst ve doppler takibi, haftada 2 gğn kan idrar tahlili vererek, her saat bası hatta yarıms aate bir tansiyon takibiyle 35+0ı gördüm fakat bebegim sadece yaş olarak büyüdü..karın cevresi ve kilosu hic artmadı cocugma gerekli besin gitmedigi için daha fazla bekleyemezdik. Spinal sezaryenle dogurdum. Prekklampsinin tek yolu bu. Bebek besinsiz stres altında oldugu için normal dogamaz annede de agrı hem tansiyonı yükseltir hem normal dogum anındaki endişe daha da yükseltir bu yuzden bu tip hastalarda en dogrusu spinal sezaryen