Fatos_teke46 Ozlem23 aaaay ciddimisiniz 😁😁😂 benm eşim o konuda kendini doktor görüyor sanırım ne sorcam ben bilirim diyor 😁😁😂
Ozlem23 Fatos_teke46 😄 ilginç bu erkekler valla Allah’tan onlar ha lkile kalmiyo yoksa hiç cekilmezlerdi
minisinannesiiii Fatos_teke46 vallaha suyunu bardağa sıkıp içini de yediğimi biliyorum nerde sıkılmış limon bulsam hemen yerim içini kız olcak saniyodum ama erkek çıktı ekşi suratlım 😀
Fatos_teke46 minisinannesiiii bnde çok tatlı yiyorum çok eski yiyorum 😁 bir limon yiyemiyorum fazla 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ maşallah bu arada bebisinize 😍 bakalım bizim kereta nolck normalde anneler hissedermis ben bazen kızım diyorum bazen oğlum diyorum kafa gidiyor 😁😂
minisinannesiiii Fatos_teke46 Allah salih saliha evlatlardan nasip etsin hayırlı evlat olsun ailesine vatanına insallah 😍😊
Murvetdundar Fatos_teke46 kesinlikle yemeyin bide maydonoz ben maydonoz ve uzerine limon sıkıp yedim düşük riskim var şuan 😔
Fatos_teke46 Murvetdundar maydanozu özellikle yeme demişti düşük riski olur diye umarım herşey düzelir umudunuzu kesmeyin bebiş sağlıkla gelcktir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Ruj000 Fatos_teke46 ozele gidin diyecem de oranın özelinde de iş yok merkezde guzel bsey varmidir blmiyorm ama sirf bu yüzden dogum icin sehir degstrmeyi dusunuyorm 🤦
Fatos_teke46 Ruj000 merkezindeki doktorlar iyi yol uzak 😒 burda yapabildigince gidip bir bebişimin ultrasonunu görünce iyi oluyorum oda 6 haftalık ultrasonu hala o var tek elimde
Ruj000 Fatos_teke46 eke46#13620685 sürekli o yola gidemeyiz ki esimle gidiyorum bazen beş dk mesafedeki hastaneye bile zor gidiliyor iş yogunlugu yuzunden dogum icingideyim desen planli bi dogum olmazsa yolda dogururuz sartlar bu şekilde malesef
Fatos_teke46 Ruj000 aynen zorluklar yüzünden malesef oldugumuz yere katlanmak zorundayız özeli secsem bile imkanlar olumsuz sonuçlar veriyor
Sevgiii7 Fatos_teke46 kanın sulanması iyi ya da kötü olduğunu araştırdınız mı ben iyi biliyorum ama 🤔
Hiranur_bebek Sevgiii7 bende çok limon yiyorum canım ama zararı tansiyon diye biliyorum onuda göze alarak yiyorum 😅
Fatos_teke46 Murvetdundar rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bol bol dua edin üzülmeyin lutfn 🙏🏻😍