Denizsa Fatos_teke46 nar kesinlikle zararlı canım rahimde açışma yapıyor internettende bakabilirain bana doktorum limon nar böyle portakal suyu falan içmemem gerektiğini söyledi
Fatos_teke46 Denizsa gerçekten bunları duymak bilgi veriyr bana çünkü sürekli araştırma yapıyorum ama bu tür şeyler görmemiştim çok tşk ederm 🙏🏻
Ozlem23 Fatos_teke46 limon tansyonu etkiliyo diye istemiyordur belki ama abartmadiginiz sürece ne olacak ki ben salata yaparken azıcık yiyorum ☺️😁 bide kalan salatanın suyunuda içiyorum bişi demiyo eşim sağolsun belkide haberi yok tansiyonu etkilediğinin
Fatos_teke46 Ozlem23 olsa valla izin vermez 😂😂 eşim benden çok herşeyi araştırıyor çaya kahveye kadar 😂😂😂
Sehera1 Fatos_teke46 ay ben bir oturuşta bi tane limonu dilimleyip yiyorum şimdiye kadar hiç bi problemim olmadı aksine mideme iyi geldiğini düşünüyorum
minisinannesiiii Fatos_teke46 kabuklariyla yiyesim geliyo artık ama tansiyonum biraz düşük yiyemiyorum arada yiyorum anca
Fatos_teke46 minisinannesiiii ay aklıma şey geldi o gün eşim limon yerine kabuk getirmişti 😂 bu daha iyi ye diye 😂😂😂😁
TugbaZmn Fatos_teke46 sağol kuzum rabbim sizinde mutluluğunuzu bozmasın 🙏☺️ Olsun sen her ikisindede ye birşey olmaz
Ozlem23 Fatos_teke46 😄 benimkide kahveye ve çaya izin vermiyo geçen doktora ispiyonladi onu yiyo bunu yiyo diye 😄
minisinannesiiii Fatos_teke46 vallaha suyunu bardağa sıkıp içini de yediğimi biliyorum nerde sıkılmış limon bulsam hemen yerim içini kız olcak saniyodum ama erkek çıktı ekşi suratlım 😀
Hiranur_bebek Fatos_teke46 benim eşim yanımda olmadığı için limon yerken bideo atmıştım afiyet olsun şifalar olsun diyor😅😅
Fatos_teke46 Ozlem23 aaaay ciddimisiniz 😁😁😂 benm eşim o konuda kendini doktor görüyor sanırım ne sorcam ben bilirim diyor 😁😁😂