058elf Fatos_teke46 amann daha yolun başındasınız minnaktır o şimdi 😍 Rabbim yardım etsin sen eşine ben hasta değilim hamileyim de sürekli 🤣
Fatos_teke46 kucuktosbik27 ay yok 😂😂 çünkü eski tatlı kız erkek alakasiyla yoktur erkeğin kromozomu yarış gibidir hangisi önce tutundaysa yumurtana o cinsiyeti belirler eşim ben bunu özellikle bildiğimiz için yeterki bebegimiz sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun deriz başka bişe istemeyiz şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻
kucuktosbik27 Fatos_teke46 nebilim bazı erkenler bunun bilincinde değiller ya oyüzden mi tepki gösteriyor dedim 😅
-Kbra8- Fatos_teke46 hamileliğimin başlarında o kadar ekşiye ve tuzluya düşmüştüm ki anlatamam. Bildiğimiz bol tuzlu salamura yaprak varya ona bir limonu sıkıp yediğimi bilirim 😂 yeşil elmayı limonlayıp tuzlayıp yedim boş marula bi limon sıkıp yedim 29.haftamdayım çok şükür bi sorun da olmadı. Hala da düşkünüm ekşiye. 😊
Fatos_teke46 -Kbra8- bunu özellikle eşime okutcam önümden limon saklıyor sinir ya 😂😂 bebeğe zarar vermesinden korkuyor
-Kbra8- Fatos_teke46 yine tabi fazlası zarar eminim ki tansiyona hem de kana. Ama zehir de değil. Canınız çekince azıcık yiyin. Yoksa hep akılda kalıyor canın çekiyor daha kötü 🤭😊
-Kbra8- Fatos_teke46 cidden öyle ya. Ne canın çekerse yiyene kadar aklından gitmiyor. Bende jelibon canım çekmişti zararlı diye yemedim. Sonra uykumda sayıklamışım sabah eşim öyle üzüldü ki gitti aldı hemen 😂
Fatos_teke46 -Kbra8- aay gercektenmi 😂😂😂 çok güzel ya valla canınız ne isterse onu yiyin en güzel dönem bu dönem gerçekten 🥰🙈
EEEEEEL Fatos_teke46 vllh cnm bizim burda artık hurafe mi gerçek mi bilmiyorum limon bebeği düşürebiliyormuş. O yüzden gebeler gebelikleri bitene kdr salata için biraz limon suyundan fazla limon yemezler
Denizsa Evet eşin haklı canın istiyor biliyorım ama bizzat doktorum önerdi limon ve nardan uzak duruyoruz diye herşeyin fazlası zarar canım nefsini bastırmak için ye derim bende 🙏 sağlıkla kucağına al bebeğini 🙋♀️🙋♀️
Sedasmsk 058elf dogru bebegi eritir annemde bende aşırı yemis rahatlatıyor diye kilom iyi görünüyordu ama doğduğumda kilom gitmis erimisim bu yüzden bi kac gün hastanede kuvezde kalmisim fazlası zararlı yani
serpilfethullah Fazlasi zarr bence ozelliklede aşiri istifa ettiğin zaten boğazin yaniyor birde agri giriyor ben yaşadim bir dahada yemedim zatn
Fatos_teke46 serpilfethullah şuan migrenim var serum bile fayda etmedi tuzlu limon yiyince kendime geliyorum ama işte izin vrmiyor 🤦🏻♀️
Sedasmsk Fatos_teke46 fazlasi zararlı canim annemde bende çok yemis ve kilom iyi olmasına rağmen dogduktan sonra erimisim önce sisirmis beni limon sonra eritmis bu yüzden kuvezde kalmışım bi kac gün fazlası zararlıdır yani dozunda ye
Fatos_teke46 Sedasmsk bunu bilmem iyi oldu tşk ederim 🥰 dikkat ederim artık çünkü doktorum hiç bişe demiyor şunu ye bunu ye gibisnden neyin zararlı olduğunu blmiyorum henüz 🤷🏻♀️