Kızlar 12+5 gebeyim . Ayaklarımın altı çok yanıyor ya geceleri yatamıyorum üstümü örtmeden yatıyorum bu sogukta . Cok ates basıyor ayak altıma ve sırtımın ortasına sizdede böyle oluyor mu ne zmn geçicek bu böyle?
Ayak yanması
Ilknuravci canım şeker rahatsızlığın öncesinde yoksa muhtemelen gebelik şekerin olabilir şeker direk ayaklara yanma olarak vurur
Benim kızımda olmuştu aynısı doğumdan sonra rahatlamıştım. Şu an 2. Gebeligim ayaklarım buz gibi sürekli cinsiyet tahmini doktoruma göre erkek 😊 senin cinsiyet belli mi
mlkkk Öyle mi diyorsun ya cok oluyor valla
Ilknuravci bi şekerinize baktirin onu gösteriyor bu sikayetler
Apolga hayır daha belli değil ama ayak yanması özellikle geceleri cok rahatsiz ediyor bni ya
Mavi34 Öyle yapim yakınım şeker testi aleti var orda bi bakim
Ilknuravci şekerden olabilir ama benm şekerim yok bnmde aynı 37+0 haftalıgim
Asenadgdvrn80 bilmiyorum bakalm doktora gidicem zaten gifince söylim bakalm doktorum ne dicek
Ilknuravci hem açken hem tokken bak.
Mavi34 olur öyle yapayım. Insallah seker değildir ya
Ilknuravci inşallah zor bir hastalik
Mavi34 aynn risklerinden korkuyorum doğrusu
Ilknuravci benim gebelik şekerim vardı ilkinde ayaklarım yanıyordu gerçekten çok zor bir durum doğurana kadar geçmedi ayaklarımı nereye koycagimi şaşırıyordum bu gebeligimde ayaklarım buz ne yapsam ısınmıyor uyuyamiyorum şu an mesela.
Ilknuravci canım hamilelikte önce aynısını yasadım özellikle geceleri doktora gittim doktor ya kolestolun yüksek ya da şeker dedi direkt ve şeker normal cıktı ama kolesterol yukselmişti. Bence bir doktora git ayak yanması kolesterolün ilk belirtisiymiş
Benim de aynı ayaklarımı açsam da geceleri o yangın geçmiyor ama gündüz hiçbir şey yok🥺
Apolga bakalm bi doktora gideyim randevu aldım günü gelince yazarim size
Sita3434 bilmiyorum ama cok rahatsiz edici
Bn bugün aç karni ölçtüm 103 cıktı normal mi
Ilknuravci yüksek canim