Kızlar 12+5 gebeyim . Ayaklarımın altı çok yanıyor ya geceleri yatamıyorum üstümü örtmeden yatıyorum bu sogukta . Cok ates basıyor ayak altıma ve sırtımın ortasına sizdede böyle oluyor mu ne zmn geçicek bu böyle?

Ilknuravci canım şeker rahatsızlığın öncesinde yoksa muhtemelen gebelik şekerin olabilir şeker direk ayaklara yanma olarak vurur

Benim kızımda olmuştu aynısı doğumdan sonra rahatlamıştım. Şu an 2. Gebeligim ayaklarım buz gibi sürekli cinsiyet tahmini doktoruma göre erkek 😊 senin cinsiyet belli mi

Apolga hayır daha belli değil ama ayak yanması özellikle geceleri cok rahatsiz ediyor bni ya

Ilknuravci benim gebelik şekerim vardı ilkinde ayaklarım yanıyordu gerçekten çok zor bir durum doğurana kadar geçmedi ayaklarımı nereye koycagimi şaşırıyordum bu gebeligimde ayaklarım buz ne yapsam ısınmıyor uyuyamiyorum şu an mesela.

Ilknuravci canım hamilelikte önce aynısını yasadım özellikle geceleri doktora gittim doktor ya kolestolun yüksek ya da şeker dedi direkt ve şeker normal cıktı ama kolesterol yukselmişti. Bence bir doktora git ayak yanması kolesterolün ilk belirtisiymiş

Benim de aynı ayaklarımı açsam da geceleri o yangın geçmiyor ama gündüz hiçbir şey yok🥺

Apolga bakalm bi doktora gideyim randevu aldım günü gelince yazarim size

Bn bugün aç karni ölçtüm 103 cıktı normal mi