Prensenssultan Didem34 Mansallah 35 haftalık Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin insallah ben daha yolun bası 9. Haftamız daha bizimde 😍😋❤❤
Didem34 Prensenssultan ahh canmm sagol Allhrazıolsn. Zaman geçiyor valla ilk günler nasıl sayıyordm 8 hafta oldu 12 hafta oldu diye diye hic zaman gecmiyordu ama geçiyor aslnda hızlıca. Rabbm sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsn insallah hepsinin tadı cok baska😍💜
Didem34 Birsen2906 o zaman sil uygulamayı git istersemde canım sıkılıyo konusalm derim kimseyi ilgilendirmez resmi bi kurum degil burası rahatsız oluyosan hesabını silersin görmezsn😉😉
Birsen2906 Didem34 sileceğim zaman sana sorarım sana uygun olursa silerim bu mantıklı geliyorsa sana bana uyar..
Prensenssultan Didem34 Amin aminn Allah herkesin hamileligini kolay gecsin insallah ya öyle ben 3 sene sonra cok şükür rabbime onun icin sanki zaman hic gecmiyor gibi 🙈❤💜😍
esmerrmm Didem34 o yorumlarinda kizindan bahsederken sknti yok tabi zaten herkesinde cocugu var kendiyle celisiyo once kendine baksin sıkma canini 😊
Didem34 esmerrmm görende dicek cocugu yok. Zaten uygulama adı üstünde yeni anne genelde anne olanlar kullanıyor takiplesiyor zaten. Gereksiz insanlar her zaman her yerden cıkıyor iste canm😆
kelebeklerdeniz23 Didem34 ben bunu doktoruma sordum. Neden soruyorsun bunu dedi dedim çünkü zararlı. Zararlı ama zehir değil ya arada kaçamak olur sen hasta değilsin sadece hamilesin dedi 😅 canın çekince kendine eziyet çektireceğine ye gitsin aşırıya kaçmadan 😁
Abcxyz Didem34 uuff sorma yaa 🥵🥵 deli gibi abir cubur yemek istiyorum 😂 nese cocugum icin azicik daha dayancam ama emzirme doneminde de dikkat etmem gerekiyomus hele bi gecsin su zamanlar coookk uzun sure 2.Bebis yok abur cubur yicem ben 🤣🤣
Emirle Hiç bşy olmuyo bi tanıdğım miğdesı bulandığı için tuzlu sade cips yerdi çocğu gayet sağlıklı doğdu, 😊
esmerrmm Birsen2906 sen yorumlarinda kizindan baksediyorsun skntı olmuyo ama milletin ustune yuruyosun kendinle celisme milletin kalbini kırma hosuna gitmiyorsa gör gec yorum yazma !
Birsen2906 esmerrmm kimsenin üstüne yürümedi sadece bebeği olmayanlara biraz daha hassas olunabilir dedim çünkü bu insanları düşünmek sizin tarzınız değil çünkü bencil Bi toplu var..
cilekreceli Didem34 ay boşver hadsiz dolu burası arsızla savaşılmaz yaz çiz istediğini onlar kim izin istiycen
Didem34 Prensenssultan ayy ne güzel rabbm sag salim kucanda göstersn canmmm geçer geçer tadını cıkarrr hele benim haftalarıma gel o kdr güzelki hareketlri tekmeleri hic bitmesin istiyosn😍
esmerrmm Birsen2906 ozman yorumlarinda kızım var ikinci cocugu dusunuyorum deme tamammi bukadar bencil olma insanlari düşün. Kendinle celisme bacım hadii ..
Prensenssultan Didem34 Amin canım amin insallah O anları sabırsızlıkla bekliyorum insallah Allah olmayan herkese nasip eylesin insallah kuzum 🙏🤲💜❤
Buketkucuk Didem34 benimde şu sıralar çok istiyor canım cips ama pringles ne manaysa😜😂 Normalde pek istemez, istemediğinden de rahat olurdum ama şu sıralar çok istiyor nedense belki yerim küçük boylarından nefsimi köreltmek için çünkü şişecek bir yerlerim😂