Fatos007 Banubaytok Ben yaptırdım bir sorun yaşamadım. En iyisi doktorunuzun görüşü bence o istiyorsa yaptırın.
kucuktosbik27 Banubaytok hmm ben yüklesek 50 ml bakıcaktı bide kilo almadım daha başlangıç kilomdan 700 gr fazlayım bebiş 1.048 gr şuan onlada alakalı olabilir belki detayını bilmiyorum sadece demir eksikliği varmış biraz onu. Dışında gayet sağlıklı gidiyosun dediler okadar sağlıklı beslenmeme rağmen kabızlıktan kurtulamadım ama 3.5 aydır baya eziyet çekiyorum
Zelisanne Banubaytok kesinlikle yaptır cnm , Allah korusun seker varsa ve sen farketmezsin bebekte kalıcı hasarlar olabiliyor , yaptır için rahat etsin , ben de çok düşündüm geçen hafta yaptırdım hiç de zor değildi çok abartıldığını düşündüm açıkçası 😊🙏🏻
Sose Banubaytok benim dr yaptırmadı.. 2 hafta boyunca evde aletle ölçtüm yemeklerden sonra biraz sınırın üstünde çıkıyor sadece o da normal.. 2 can taşıyoruz sonuçta yeri geliyor kalbim bile çarpıntı yapıyor.. Sen yükleme yaptırsanda evde kendin de baksan sonucu diyet.. Ama bebeğe hiç bir zararı yok bunu düşünme..
Mucize23 Banubaytok o düzelir canim benim korkma ister istemez tokluk yaptığı için uyumuştr karni acikinca uyanir 😂😊