Ummuhanbilge Banubaytok benim doktorum önce açlık tokluk takibi yapalım sonra gerekirse yükleme yapalım dedi daha mantıklı geldi bence sizde öyle yapabilirsiniz
gzmblky Banubaytok Bende yaptırdım, banada çoğu kişi bir sürü şey anlattı ama doktoruma sorduğumda verdiğimiz şeker oranı 3-4 dilim baklava ile eş değer dedi ☺️ Bence aklınıza takmayın ama tabiki yinede doktorunuzla görüşün ve güveniyorsanız onu dinleyin sonuçta gebeliğinizi takip eden kişi o 🙏🏼
Edadncl55 Bana da doktorum geçen hafta yaptır dedi 28. Haftaya girdim sıkıntı olur mu ki bu hafta da yaptırmak cok mu geç oldu
Dyguklc Banubaytok oyle bisey yok siz inanmayin milletin söylediğine eger sakincali olsaydi zaten teşhis amacli boyl3 bir test olmazdi seker yuklemesinde icilen sey 3 baklava dilimi ya suan kike versen yer 3 baklava dilimini sacmalamasinlar
minnos_bebegim Banubaytok bu kadar korkmayın doktorlar zaten zararlı olsa yaptrmaz ve hersey allhın elınde o istemdgı sürece hıcbır şey olmaz
Nimet-efebspnr38 Banubaytok ben 19. Haftada yaptırdım doktorum dedi ve şeker de çıktı şimdi herseye dikkat edyorum ki şeker çıkmasın dye yanı baktırmak lazım
NAZ2333 Banubaytok icebilirsin nolduki seker yuklemen mi var yarin bisey olmaz 8 saat ac kalsan yeterli
Es_in Banubaytok ben doktoruma çok güveniyorum, önümüzdeki ay şeker yüklemen var çok önemli dedi, ben de yaptıracağım kesin, zayıflıkla alakası yok, bence sizde yaptırın kafanız rahat olsun 🙏🏻
svdmm16 Ben daha 17+4 üm ama yine de dün açlık vermiştim bugünde Tokluk şeker ölçümÜ için kan verdim bakalm ne çıkacak hamilelik hormonları şekerin yükselmesİni için tetikler ihmale gelmemeli 😊
Banubaytok Mucize23 yapıldı 75 gram yükleme verildi bana bisey cikmadi ama bebegin hareketi azaldı korkuyom
kucuktosbik27 Banubaytok ben açlık tokluk baktırdım sadece hem aile hekimim hem doktorum öyle yapalım dediler hamileliğin 2. Ayından beri diyetisyenle ilerliyorum zaten şeker çıksada diyet yapıcaktım oyüzden kimse endişe etmedi. Tokluk çok az düşük çıktı 3 aylık şekerimde öyle açlık şekerim normaldi hiç bi sıkıntı yoktu o yüzden yaptır demediler
Banubaytok kucuktosbik27 sabah bende gittim dedim ben açlık tokluk kan şekeri olcturcem diye kabul etmedi şeker yuklemesi en güvenirli dedi ilerde doğsa bebeğe veya sana bisey olur dedi
Mucize23 Banubaytok o düzelir canim benim korkma ister istemez tokluk yaptığı için uyumuştr karni acikinca uyanir 😂😊
kucuktosbik27 Banubaytok hmm ben yüklesek 50 ml bakıcaktı bide kilo almadım daha başlangıç kilomdan 700 gr fazlayım bebiş 1.048 gr şuan onlada alakalı olabilir belki detayını bilmiyorum sadece demir eksikliği varmış biraz onu. Dışında gayet sağlıklı gidiyosun dediler okadar sağlıklı beslenmeme rağmen kabızlıktan kurtulamadım ama 3.5 aydır baya eziyet çekiyorum
Elifnev Banubaytok bende yaptirmak istemiyorum ama bu dediginiz sebepten dolayi degil. Bunu ilk kez duydum. Bence sizi korkutmak icin söylemişler. Bazi tipler boyle en can alici noktadan vuruyolar kendilerine inandirmak icin
NAZ2333 Banubaytok canm onun bebege bi zarar verdigi yok yaptir allah korusun sekerin olur farkinda olmazsin o daha kotu ona bakarsan ben kizima hamileyken 47 kgdim cok sukur hicte bisey olmadi