Aryamliya maviscik77 bencede bol su icin sekeriniz varsa dikkat edin ben dikkat etmedim bianda azaldi suyum
Bsmlh Gizem957 oldum canım direnç düştü sükür bebekte🤲 Ama suyum 3,51 geriledi artık sık sık takıp ile gittiği yere kadar gidicez 17 martta görecek o gün aşı için tekrar konusucaz
Bsmlh Aryamliya yok sakın bırakma canım eski listeni yap sonra yenısını işte bak ben çok iyi geldim arada bir parça çıkolata bile atıyorum 103 geliyor o halde tokluk ve yerken bıle söylüyorum diyetisyenime
Aryamliya Bsmlh sabah tokluk sekerim 148 cikti moralim bozuldu aksamda yuksek cikmisti acil baslayacagim diyete
Bsmlh Gizem957 hayır canım ben tetanozları olalı haftalar geçti 29 bitiyor benim yarın 🥰🤲 ciğer geliştirici için 2 hafta sonra karar verılecek
Aryamliya Bsmlh 10 bucukta kahvalti yaptim 11 bucukta olctum sekerimi. aksamda 178 cikmisti cok yuksek dimi
Ozlemms35 Bsmlh benim de 22 haftada amnisure pozitif çıktı şuan tam29+0 olduk bugun itibariyle. Suyun seviyesi 7. Hep aynı kalıyor çok şükür. Ama 32 de ciger geliştirici yapacaklar bana da
Bsmlh Aryamliya kahvaltı saatin yanlış kuzum tabı yukselir akşamdan aç yatıyoruz sabah 7:30 iki bardak su 9 da kahvaltı benım 11:30 ara öğün çok yüksek cıkmıs seninki dikkat et
Ozlemms35 Bsmlh bu su azlığının bebege olumsuz etkisi olcak diye çok korkuyorum sizinki tam kaç haftalık
Bsmlh Ozlemms35 29 haftalık suan evet benımkı daha düşük direnç cıkarabılıyor çocuk bıde erken dogum yada zamanına gelse bıle ciğer takıbı ıcın kuvez gerebılıyor ama sızın degerınız iyi korkmayın
Bsmlh Aryamliya bende bu sekılde soylüyor bende anlamıyorum ınanki artık ne derse kabulümüz iğne için 17 martta konusucaz armut su kesmıyorum
Bsmlh Aryamliya inşallah aminnn🤲 İnsan hep aklında düşünmeden edemiyor 1 bardak su az içsem kendımı yiyorum