16Hatice Osteocare diye multivitamin vermişti doktor kızlar. Kullanıp memnun kalan var mı kullandığım halde alt karın bölgemde ağrı ve sancı oluyor 🥺
Ssngl 16Hatice ben kullanıyorum canım kalsiyum magnezyum için benim de hamileliğin başından beri bel ağrılarım kalça ağrılarım ve diz ağrılarım çok oluyor hatta geceleri yatarken kramplar giriyor bunlar için kullanıyorum biraz faydası oluyo ama kesmiyor bu ağrıları hiç bi şekilde
momsboys 16Hatice multivitamin değil kalsiyum magnezyum o. ben hem vinelac multivitamin hemde osteocare kullanıyorum ikisi birden midemi yoruyor diye birgün multivitamin birgün kalsiyum içiyorum yani zararı yok bi sıkıntı hissetmedim
Bilge44 16Hatice 4. Aydan itibaren yazdı doktorum kullanıyorum 👍🏻90lı zaten daha bitmedi ilk kutum 26. Haftada ekstra magnezyuma başlattı şimdi 👍🏻 Bence guzel bir ilaç osteocare ben bir yan etkisini görmedim 🤷🏻♀️
Neslihan1903 16Hatice ben kullandım benim ağrılarım geçmedi başka yazdı onunla daha iyi geçti ağırlarım 🤗
Bilge44 16Hatice yok tabiki başka multivitamin, magnezyum, demir ilaçları 💊alıyorum yanında 🤷🏻♀️ama kalsiyum olunca osteocareda cazip geldi kemikler için gerekli belki muadili bir ilaç varsa o da kullanılabiliyordur😊💊
16Hatice Bilge44 ben de Cumartesi giidcem doktora bakalım nasıl çıkacak değerlerim 🥺 çok fazla ilaç da kullanamıyorum mideme dokunuyor hemen sizin kaç haftalık oldu bebiş😊
Bilge44 16Hatice ah bu midemiz zaten ne yesek ne içsek ağzımızda 😓 28. Haftaya gidecez kısmetse 1 gün sonra😊 yine de ilaçları ihmal etmeyin inanın şuan kaburga ağrısından uykuya dalamıyorum magnezyum içtiğim halde 💊😭bir de bu ilaçları içmesem halim ne olurdu acaba 😓
Bilge44 16Hatice Hiç değilmiş hem de geçen arkadaşıma söyledim bir daha bir yerde hamile bir🤰🏻kadın görürsem çok çok daha saygı duyacam😥 Meğer ne zormuş daha kolay bir şey gibi gelirdi hamilelik, annelik
16Hatice Bilge44 davulun sesi uzaktan hoş geldi açıkçası Rabbim sabır güç kuvvet versin tüm annelere 🥰