nilnaib merhaba, ayın 24′ünde ikili tarama testi yaptırıcam tekirdağ’da yaşıyorum. istanbul yada tekirdağ güncel fiyat bilgisi olan varmı? ❤️
Rabis01 nilnaib benimde saglik guvencem yok ve pahali dir diye devlete gidicektim doktorum bu virus ortaminda kalabaliga girme dedi özelde yaptirdim ve soylenen kadar pahali degil hatirladigim kadariyla 85tl falandi galiba gerci hastaneden hastaneye degisiyor ama
OzgeAlya nilnaib İstanbul Kadıköy Zeynep Kamil’de oldu ikili testim çok iyi bir hastane devlet olmasına rağmen 🙋🏻♀️ herkes tek tek ilgileniyor şahsen doğumu orda yapmak istiyorum 1 saatlik yolu saymazsak 🙈
[silindi] nilnaib cenk teker tıp merkezi var silivride 175 TL. Anadolu hastanesi 450 TL istedi ikili teste
iLkMom Canım konu hakkında bilgim yok ama bence devlette yaptırıp sonuçlarını kendi doktoruna göster 🤗
nilnaib emoser aa bende yaşama gidiyorum cok sevindim o zaman, 5. haftada yapılan testler icin baya bi ücret ödemistim korktum tekrar öyle olucak diye 🙈
emoser nilnaib onları sağlık ocağına yaptrdm sadece rubella cmv falan onları orda yaptrmştm 250liraydı ozman siz 12.haftada normal dr randevunuza gidiyorsunz dr ölçüm veriyor sonra lab gidip kan veriyrsunuz 5güne çıkmştı bizm