3851 Kizlar 30 haftalik hamileym annemlere geldm bugun annem karnima bakti ikiz gibi duruyi seninki dedi icimde bi kusku olustu bugunde bel agrim var bkraz korkuyorum sizce doktorlarin diger cocugu gormeme ihtimali var mi
NilayRuya 3851 hiç sanmıyorum ya öyle birşey duymadım illaki görünürdü detaylıya falan da girdiyseniz özellikle
3851 NilayRuya girdm tabiki de ne bilim ya huzursuzluk coktu icime bide 1 hafta oncede ruyamda ikiz doguruyodm
Mondly 3851 saçmalamayın lütfen kaç haftalık olmuşsunuz öyle şey mi olur olsa zaten anında anlarlardı şimdiye kadar
Sermec27 3851 canım hiç olur mu öyle şey ilk oğlumda karnım ikiz gibiydi resmen bu haftaya kadar ikiz olup belli olmaması mümkün değil tabiki de tektir bebeğin 🥰
3851 Sermec27 valla karnimi gorende oglan karni dio ama kizim olcak anlamiyorm ya yasli teyzeler falan oglan dio
Mondly 3851 anneler kaynanalar elalem pek sever böyle şeyleri inanma her söylenilene olsa çoktan çıkardı ortaya
Beyzan 3851 kusura bakmayın ama çok güldüm size de annenize de. Bir insanın karnına bakıp ikiz olduğunu nasıl düşünmis acaba 😂😂 Ve siz şimdiye kadar hiç mi doktora gitmediniz özel devlet fark etmez 🤷🏻♀️
Sermec27 3851 o teyzeler derde der oğlan karnı kız karnı diye bir şey yok onların hepsi uydurma kişinin vücut yapısıyla alakalıdır karın sekli doktor kız dediyse kızdır bebek dogacak nerdeyse siz bakmayın o teyzelere 🤭
Chucky 3851 ilk kızımda benimle iddaya giriyorlardı kesin erkek diye doğuma 5-6 gün kala boyuna arıyorlardı 😂 yapmayın Allahaşkına kızdır o Drun baya cahil falan olması lazım 30 haftalık bebekte
Deletedmom15262 30 haftalık gebelikde bebeğin herseyi görülür ikiz olsa ilaki görülürdü 😬sağlıkla doğsun yavrunuz💞
NefesDeniz 3851 Siz buna inanıyor musunuz😂 İkiz bir hamile olarak diğer bebeği doktor görmese siz dışarıdan bakan halinizle karnınızda görürsünüz 😀