Mollarca Ortmenanne16 kanala inmediği soyledi suni veririm ama bosuna o sancıyı cekersin dedi cuma yada pazartesi karar verelim dedi inmişse normal ama inmemişse sezeryan dedi bende cuma olsun dedim ama pazartesi diye değiştircem galiba
Egeligif Mollarca yaa aslında onlarında sancı olduğundan şüpheliyim. Beni zorlamiyor sadexe bebek kasılıyor 😅 umarım en kısa zamanda sizde de başlar . Bu arada ilk dogumlarda birden olabiliyormuş.
Hurims Mollarca canım az önce bende böyle bi başlık açmıştım bugün benimde kontrol vardı Çati iyi ama bebek biraz yukarda pazartesi öğleden sonra gel dedi. Bende pazartesiye kadar dağ taş yürüyeyim diyorum sonrada ya nasip diyip bakacağız artıkın .
Mollarca Hurims hayırlısı olur artık inşallah bende yarın değiştireceğim günümü eger bir sıkıntı olmayacaksa denemekten zarar gelmez en azından sonrasında keşke bekleseymişim demek istemiyorum
hili61 Mollarca Âmiiin benim açıklık olmasaydı benimki de denemezdi kanala başını dayamış ama inmemiş daha
Esra-33 Mollarca bu mart bebekleri ne nazlı çıktı gelmiyorlar ülkede normalleşti aslında eminmi olamadılar acaba😂🤩
pptya01 Kagan2021 inşallah suniye gerek kalmaz düşünmek istemiyorum. Bugün açıklığa da bakmadı stres olmayayım diye. Hiç açıklık yokken suni almak istemiyorum. İlkinde 1 cmle suniye başlamıştık.