Elftrn1713 Uyandığımda parmak uçlarıma kadar gerilmek. Sırt üstü yatmak yüz üstü yatmak. Normal insanlar gibi yediğimde tat almak 🙃ama bunların hepsinin dışında karnımda iki mucizemi taşımak bana olağanüstü mutluluk veriyor 🥰en fazla dokuz ay çekeceğiz sonrası çok güzel sevgili anneler 😊
Mehpeyker Taze-Anne28 en çok yediğim zararlı mı değil mi diye düşünmemeyi özledim. Sigara.içmeyi, pembe şarabı, sırt üstü uyumayı, rahat nefes almayı…
Dilaraursavas Hayir degerinize gore ilacinizi veriyor her ayda test yaptirirsiniz olagan bi drum korkmayin
Aras_bebek Happybaby007 iyice pişmesi lazımmış çok pişince tadı tuzu kalmıyor ha onu yemişim ha ot aynı yemiyorum bende 😂
Senayyalcin Serrabalkn İçilmemesi gerekiyor tabi ki bende tiryaki olduğum halde hafta da yarım veya bir tane içiyorum bebeğimin sağlığı için .
Kevakar Taze-Anne28 o kdar güzel yazmışsınız ki çok bişey kalmamış🙈bende ağrısız zamanlarımı özledim..ençokta migren atağım tuttuğunda hap kullanmayı😥🥺
Taze-Anne28 Kevakar bakın bende kaburga batması var 10 dakka oturamıyorum bundan çok yakınıyorum ama baş ağrısını da iyi bilirim hele ki migreni. Bende hafif başlangıç çıkmıştı ama çok şiddetli ağrıdığı zamanları bilirim ağrıdan kustuğum bile olduydu. Çok şükür hamilelikte hiç yaşamadım baş ağrısını bundan dolayı hep de şükrettim. O beterin beteri gerçekten Allah kolaylık versin 😔
Hanz Taze-Anne28 vücudumu cok özledim eskisi gibi rahat agrisiz sizisiz karnim tas gibi canım cok yanıyor dogum yapınca rahatlicakmisim gibi hissediyorum 😢
Taze-Anne28 Hanz hepsi bitiyor merak etmeyin 😊 tabi hayat dertsiz de olmuyor o zaman da başka dertlerimiz olucak. Acaba çocuğum doyuyor mu neden uyumuyor gaz sancıları ☺️
Guldenur Fatos-47 inşallah bişey çıkmaz canım. Bana doktorum hamileliğin boyunca gece yatmadan şekerli ve unlu şeyler tüketmemeye çalış onlar çok etkiler açlık şekerini demişti
Yagmurogul Sigara içmeyi özledim , aynaya bakınca kendimi beğenmeyi özledim , rahat hareket etmeyi özledim , sert Bi kahve içmeyi özledim ….
Mom08 Ozgealkis benim de düşük çıktı doktora gitmedim daha ama kontrol altına alıyolarmış hemen sanırım. Geçmiş olsun size de 🙏🏻