Fatos-47 Guldenur amin saglıkla alalm inşllh bnde 18+3 bu hafta kan degrlrme bakılck inşllh bişy çıkmaz 🥰
Guldenur Fatos-47 inşallah bişey çıkmaz canım. Bana doktorum hamileliğin boyunca gece yatmadan şekerli ve unlu şeyler tüketmemeye çalış onlar çok etkiler açlık şekerini demişti
bukabu Taze-Anne28 düşünmeden herşeyi yiyebilmeyi burnum tıkanmadan nefes almayı ve yuzüstü uyumayııı, düşünmemeyi, takip etmemeyii:)
Hayatiminanlami Hypatia olsa da içsek cok severim esim icmeme müsade etmiyo hamileligimden beri evime girmiyo uff nasil canim istedi😄
Hypatia Aygun1992 ben de başlarda içiyorum valla,nefsime söz geçiremiyodum.hergün içilmediğimsürece çok ta sıkıntı olacağını düşünmüyorum aslında.ama doktorumuz kilodan dolayı şeker tüketimini sınırla deyince ben içmemeyi seçtim🙄
27-1987 TA1234 hamilelikte neden tat alma duyusu değişiyor bilginiz var mı? Bendede garip bi tat var birde Ten kokum bile değişti
Aygun1992 Tüm kokulari rahatça almayı,gece rahat uyumayı,mide bulanti olmadan kusma olmadan yaşamayı çok özledim
Vosvosgil Aygun1992 bende tam tersi her kokuyu almamayı isterdim evde yemek yapmıyorum ev kokuyo diye 😂
Vosvosgil Taze-Anne28 ay bende tükendim agrılardan tamm çok güzel annelik ama uyanmadan uyumayı özledim şöyle agrısız sızısız
Ozgealkis Arkadaşlar iyi geceler gebelikte tiroidi yüksek çıkan oldu mu bebeğe bi zararı varmı kötü bişey mi başına gelen varsa bilgilendirebilir mi
Mom08 Ozgealkis benim de düşük çıktı doktora gitmedim daha ama kontrol altına alıyolarmış hemen sanırım. Geçmiş olsun size de 🙏🏻
Birkucukkelebek Taze-Anne28 yiyip yiyip kilo almamayı 💭 eskiden deli gibi yer kilo almazdım şimdi su içsem kilo olarak geri dönüyor. İnşallah hamilelikten sonra yine eskisi gibi olurum
Taze-Anne28 Birkucukkelebek bende öyleydim son aylarda bir şey oldu aynı şeyleri yiyorum ama hızla kilo alıyorum