Ruj000 dmtoc valla öyle eşim eve gelnce mutlaka sarılırdk smdi nefesmi tutup sariliyorm yada sarilmiyorm belli etmiyorm soylemiyorm ama yakinda fark eder 😅 ki eşim durumun farknda oldgu için daha cok dikkat ediyor ama nafile
dmtoc Ruj000 😂😂😂😂 ay insan ayıp olmasın diye kokuyorsun ya diyemiyor 😂😂😂 normalde kokmuyorlardır bize kokuyorlar 😂
zynep24 Mnevvr53 işinden dolayı iş arkadaşları gelirse eleman kalmıyor herşey onlara bağlı inşallah gelmezler
Khrmnuray Haticecakirr olmaz canim 😄😄😄 bende ortalara kadar içiyordum suan 1 bardaktan fazlası mide mi yakıyor 🤢🤢🤢 son 12 günüm kaldı 💃🏼💃🏼💃🏼
Haticecakirr Khrmnuray o zaman devaaaam 😂😂Allah hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 😘
Eegurefeoglu Taze-Anne28 😂😂 valla orasını kendisi bilecek artık anne baba denizci şans mı der başka bişey mi bilemiyorum zamanla sıkılmaz inşallah 😂
Taze-Anne28 Eegurefeoglu bence büyük şans 😃 biz izmirde 9 yıl yaşadık evimiz denize yakın değildi ama yazları gününirlik hep giderdik kıymetini şimdi anlıyorum 😌 sonra Kıbrıs a tayinleri çıktı yazları gidiyordum deniz eve 5 dakka mesafede harikaydı. Hayatımın en güzel tatiliydi ☺️
birtriptanesi Nurr_1 Bende valla. Allah bize sabır versin. Çok zor bir şey. İnsana hamileliği zehir ediyor mide bulantısı. Kusmaktan ağzımdan kan geldiği acillik olduğumu serumla beslendiğimi falan asla unutmam 2. çocuk nasıl düşüncem bilmiyorum artık.
Nurr_1 birtriptanesi Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 geçmiş olsun canım bende ikinci düşünmüyordum. Aaa Bi baktım hamileyim 🙄😅😅 hala şoktayım valla napicam iki çocukla diyorum
Buseceetin Yemek yemeyi , yemeklerden tat almayı ve gezmeyi çok gezerdim şimdi bulantıdan arabaya bıle bınemıyorum 😏
birtriptanesi Nurr_1 ya benim için iki çocuk olması zor gelmiyor zor gelen o hamilelik süreci. Bunda çok çektim hala çekiyorum zaman geçmiyor doğuma daha çok var eziyet çekiyorum. İkinciyi bu yüzden göze alamam
Mnevvr53 zynep24 ay insallah gelmezler o zaman amin aminamin yrterki mutlu ollun siz cok kotu bir durumya
zynep24 Mnevvr53 çok sağol canım sizde hep mutlu olun inşallah allah sizi de tez zamanda kavuştursun sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi