EsraOezbk Taze-Anne28 sigarayi 😩 rahat uyumayi kosmayi hizli yürümeyi ama olsun bebegim icin hersey feda olsun o saglikli olsun yeterli 🙏🏽
Nurr_1 anneyim_33 zararı olduğunu duymadım hiç ama ilk aylarda Bi mahsuru var mıdır bilemiyorum doktoruna sor en iyisi Ben içiyorum 8 haftalık şuan hergun Bi tane sade içiyorum midem öyle rahatlıyor.. Magnezyum yönünden iyi geliyor diye biliyorum hatta geçen hamilelikte kramplar için soda iç demişti bana doktorum 😅
Ruj000 Gayenur eşim duş alip yanima geliyor sampuan kokuyosun diye kovaliyorum 🙄 güzel kokuyada tahammülüm yok hicbirsey kokmasin
Nurr_1 birtriptanesi bende öyle 😩 Hersey mi kokar arkadaş yemek yemeyi özledim pişirmeyi bile özledim yani 😅 iki haftadır Herseye korkuyla yaklaşıyorum buda kokuyor mu acaba midem bulanır mi 🤦♀️
dmtoc Nurr_1 Kaçıncı haftadasınız .. Ay geçicek inşallah. 16. haftada geçti benimki. Ama hazımsızlık devam ediyor…
birtriptanesi Nurr_1 Bende valla. Allah bize sabır versin. Çok zor bir şey. İnsana hamileliği zehir ediyor mide bulantısı. Kusmaktan ağzımdan kan geldiği acillik olduğumu serumla beslendiğimi falan asla unutmam 2. çocuk nasıl düşüncem bilmiyorum artık.
dmtoc Her dk kendim perdeleri çıkarıp yıkamayı 😂 Her 15dkda bir tuvalete gitmemeyi. Tuvalet korkusu olmadan çarşıya çıkmayı 😂 Püfür püfür sigara içmeyi 😂 Sünnetli gibi yambur yumbur yürümemeyi 😂 Ay daha çok şey var da neyse 😂
Ruj000 dmtoc valla öyle eşim eve gelnce mutlaka sarılırdk smdi nefesmi tutup sariliyorm yada sarilmiyorm belli etmiyorm soylemiyorm ama yakinda fark eder 😅 ki eşim durumun farknda oldgu için daha cok dikkat ediyor ama nafile
Mnevvr53 Taze-Anne28 ben en çok kocami özledimya ne guzel yardim ediyordu en buyuk destekçim kocam di uzun sefere gitti
zynep24 Mnevvr53 al benden de o kadar eşimiii cooook özledim hamilelikte yalnız olmak çok zor kimse eşimizin yerini tutmuyor benim eşimde yurtdısında çalışıyor 🥺
Hanz Taze-Anne28 ben 3. Ayimdan beri kullanıyorum solgar ve ağırlarıma cok iyi geliyor uc gun icmedim heryerim batıyordu yeniden başladım
Taze-Anne28 Hanz ay inşallah doktorum bana da yazar ve iyi gelir gerçekten şu ağrılarım geçse başka bir şey istemiyorum 😔😔😔😔