Byzayk0 Vildan19 benimde şuan göğüsle miğde hizası acayıp böyle yanma gibi bişey var çok kötüyüm iki gündür ve daha 25 haftalığım 🥲
Zhrblt Vildan19 bende baya çektim ondan ara ara tekrar oluyo dolaptan soğuk sütü çıkarıp yarım çay bardağı kdar içtim mi ilaç gibi kesiyo benimkini canım dene istersen
gulfem_93 Vildan19 ben de hamilelik reflüsü yaşıyorum gaviskon mide koruyucu ile en çok rahatlıyorum ama baharatlı yiyeceklerden uzak durun özellikle ve muz tüketin faydasını göreceksiniz
Vildan19 gulfem_93 teşekkür ederim denicem doktoruma hiç demedim bu gidişimde söyleyim ilacı bişeyi varsa versin 😢
gulfem_93 Vildan19 tabi mide koruyucu ile rahatlarsınız şurup zaten. Çok fazla vitamin, demir, magnezyum gibi takviyeler ve haplar tükettiğimiz için de ek olarak mide koruyucuya İhtiyacımız oluyor, reflü artıyor. mutlaka doktorunuzdan isteyin
NilayRuya Vildan19 doktorunuzla görüşüp şurup kullanabilirsiniz belki , doktor bana verdi çok iyi geliyor
Vildan19 Zhrblt bi süre sonra etkisini kaybediyor gibi ama sürekli içeyim ben sütü ve hiçte sevmem sütü mecbur kalınca insan 😂