Fatos_teke46 Haticecakirr çok rahat yiyorum kahvaltı tek yapmakta zorluk çekiyorum herşeyi yiyebiliyorum nerdeyse siz yiyebiliyormusunuz 🥰
Haticecakirr Fatos_teke46 nadir canım bende kokusunu alamadığım şeyleri yiyebiliyorum yemek yapamıyorum mesela o an kokusunu aldıysam kesinlikle yiyemiyorum
PurpleTail 11+1 deyiz..şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçiriyorum umarım hep böyle devam eder 😊
Fatos_teke46 Haticecakirr sucuk soğan kokusundan o kadar tiksinirimki nerdeyse ekmekte artık yemek istemiyorum 🙄
FatmanurSancak Haticecakirr 13den selâmlar 😍 baş ağrıları halsizlik ve hafif bulantıdan devam ediyoruz😂 1 günümüz kaldı cinsiyet öğrenmeye🤩
Rbkny Haticecakirr bulantılarım tekrardan başladı 12+6 olmama ragmen en son 6 ve 8 hafta yasadım bitti bu ana kadar yoktu derken son 4 gündür tekrarlıyor halsizlik aldı basını gidiyor uykudan kaldıramıyorum kafamı🤢😪
Haticecakirr Fatos_teke46 ayy hiç sorma bende eşim yeni bir sucuk keşfetmiş Allahım diğerlerinden de beter tekrar ondan almasın diye dua ediyorum artık bide biz Kayseriliyiz aşırı düşkünlük var yani 😔ne olcak böyle bilmiyorum
Ssedefff Haticecakirr 10+3den selamlar 😍 bulantılar son hızıyla devam ediyor 3 ay bitince geçer diyor çevremdekiler bakalım inşallah öyle olur🙏
Fatos_teke46 Haticecakirr ah bu eşler yokmu yiyorlar insan derki eşim hassas 😁😂 valla benm eşim soganli ekmek yiyor birde bana gösteriyor namissiz 😁😂
Selcaneymen Busubusra benimde bacağımda ve sol kasıgımda agrı var normal dediler bacak agrısını ama yinede Bi sor doktora gttıgınde🥰
Haticecakirr Fatos_teke46 ayy soğan ekmek mii 😂😂 bide koku hassasiyetin de artmış durumda şuan seni düşünemiyorum 😂
Eslemssmom Haticecakirr 11.6 yız yarın kontrolümüz ve 2. Taramamız var halsizlik çok var bi de 14 aylık bebeğim var işim çok zor 😂
Haticecakirr Eslemssmom ayy hadi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🌸arkada bir bebek daha olunca çok zor 😓
LavantaHayat 10 .hafta ve tansiyonda var bende .çok zor süreç Allah’ım yardım etsin herkese. Bütün yiyecklrden tiksinme var . Ve yemk de istemiyor canim