Tugba_24. Farklı bi devlet hastanesine gitseniz bulunduğunuz bölgeye yakın belki orda söylerler bende ikiz gebelik var aslen sinop boyabatlıyım boyabatta hikamet ediyorum 2.5 aylığız tek yumurta ikiziyiz sinoptaki dokturma 2 kere kontröle gittim gayet iyi baktın devlet hastanesi bu arada boyabat devlete randevu almak zorunda kaldım arabamız olmadığı için sinopa gidemedim saat 1 de randevum vardı saat 1.40 felan geçiyodu heralde doktor geldipinde hem iki saat bekledim orda bide içeri girince ben tabi heycanlıyım 3. Ayımıza giriş yaptık kalp atışları daha net gelicek falan uzandım ultrasonda anlamadı doktor resmen bebekleri göremedi hocam tek yumurta ikizi dedim bu üçüncü kontrolum tam belli olmuyo alttan muayne dedi bir saat baktı ben zaten alttan muayne yapmaz diye düşünüyorum hani ne alaka ultrasondan bakıp hemen çıkıcam diye şey yapıyodum temizlenmedim oyüzden bir saat baktı baktı kurcaladı karıştırdı canım çok candı zaten alt tarafım gerilmeye bailadı gergin boynum falan tutuldu o sandalyeye oturunca 1 saatin sonunda evet doğruymuş tek yumurta ikizi dedi kalktım makinedende göremedim bebişleri ultrason kağıdı istedim biz ultrason kagıdı vermiyoruz biz size bakamayız siz risklisiniz öyleydi böyleydi sevk etti bni samsuna ama bebeklerin bişeyi yok bi sıkıntı çıkıpta gönderse haklı sinoptaki doktorum herhangi bi sıkıntı yok dedi her ay kontröllerine gel dedi buda bin türlü şey dedi gönderdi beni bebişleri bile göremeden geldim eşimde dışarda meraklı meraklı ultrason kağıdı bekliyo hani nerde büyümüşlermi diyo sinir oldum 1 saatlik çay yemek molasını 2 saat olarak yapıp okadar hastayı bekletiyolar bide ilgilenmeyip habere sevk ediyolar benim arabam yok sinopa gidemiyorum samsuna nasıl gidiyim insanları hiç düşünmüyolar acaba bu insanların durumu müsaitmi demiyolar okadar çok rahat gevşek vurdum duymazlarki boşuna gittim çok ilgisizler aldıkları maaşları bile haketmiyolar haram zıkkım olsun aldıkları para ben beklerken doktor aşşada elinde çay bir elinde sigara kahkaha atıyodu bişey demiyorum yazık😡😡