Monarosaa Modern klasiklerde-Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Korku Türk Edebiyatı K-Genç Kız Kalbi, Kuyucaklı Yusuf, İntibah DÜNYA K-Suç ve Ceza, Anna Karenina, Monte Cristo Kontu
PurpleTail Aras_bebek ahh ne güzel bir post olmuş ☺️ gebelikle ilgili kitap okuyorum bu aralar. Doğmamış çocugun gizli yasamı, Sağ duyulu gebelik … bu kitaplar çok hoşuma gitti tavsiye ederim. Onun dışında ben polisiye çok severim ilginizi çekerse buraya baya bi isim döşeyebilirim 😄
HandeSM PurpleTail bir şey sorabilir miyim doğmamış çocuğun gizli yaşamı ilginizi çekti mi gereksiz evham yaptırıyor hep olumsuzlukları anlatıyor diyorlar siz nasıl değerlendiriyorsunuz?
benaslindayohum Aras_bebek ne tur seviyorsun bilmiyorum ama birazcik polisiye ve degisik kafa yorucu istersen aklindan bir sayi tut serisini tavsiye ederim. Gocebe kitabi cok guzeldi ki filminide yaptilar sonradan. Turk olrak istersenizde kurk mantolu madonna güzeldi canan tanın kitaplarida guzel oluyor
Stmom Super bir post hem önereyim hem bakayim buraya çok güzel öneriler var 🥰 Roman olarak sarah jio kitaplarının hepsini öneririm betimlemeleri cok güzel bazen beni yaşadığım yerden uzaklaştırıp oralara kadar goturuyor 😊 Klasikleri de öneririm özellikle ince olanları alıyorum genelde cok kalin kitap okuduğumda araya onlari ekliyorum sıkılmamak için 😊
GoldenRose21 Aras_bebek oyun oynama sanatı diye bir kişisel gelişim kitabı var gerçekten çok güzel. 2 yaşındaki oğlum anlamama yardımcı oluyor üstelik
cgelmas Canan tanın bütün kitaplarını önerebilirim. zülfü livaneli serenad- kardeşimin hikayesi Ayşe kulin-son