Ortmenanne16 Aras_bebek Livaneli serenad kesinlikle öneririm ağlaya ağlaya içim çıktı 🥺 şu anda Ahmet Ümit okuyorum patasana bu o da çok güzel 💐💐
Mervemine Aras_bebek İclal Aydın’ın kitapları var canım 3 kız kardeş ikinci serisi kalbimin can mayası bunlar güzel okuyabilirsin
happypregnant29 Aras_bebek okumadıysanız suç ve ceza Sabahattin alinin tüm kitapları Zülfü livaneli hepsini tavsiye ederim
Haticecakirr belisslinaa Zülfü Livaneli -Serenad kesinlikle en beğendiğim kitaplardan birisidir ve şiddetle tavsiye ederim.😊
SeymaK belisslinaa ay bu kitabı ortaokuldaydım sanırım okuduktan sonra bi ağladım bi ağladım hiç unutmam çok üzülmüştüm sonunda güzel bi kitaptı
Lulemom Okudunuz mu bilmiyorum ama orhan kemalin el kızı kitabı çok beğendiğim bi katip. Birde açlık oyunları serisi yazarı aklımda değil yabancı olduğu için.
Haticecakirr Aras_bebek 60 yıl süren bir aşkı anlatıyor Yahudi soy kırımı ve onun benzeri siyasi olaylar devam ederken asıl etkilenenin insan olduğunu savunuyor. 😊
SeymaK Gerilim severseniz wulf dorn oyunbaz çok iyiydi 2 günde bitirmiştim bi de ahmet ümitin kitapları güzel katil kim diye çözmeye çalıştığım kitapları seviyorum 😁 uçurtma avcısı da güzel bi romandır biraz üzülmüştüm tabi hikayesinden dolayı
SeymaK Ortmenanne16 ahmet ümit ben de çok severim patasana da güzel evet bi yandan tarih öğreniyorsun bi yandan cinayet çözüyosun kırlangıç çığlığını okumuştum en son onu da tavsiye ederim ☺️
Ortmenanne16 SeymaK iyi dediniz onuda alacağım kukla ve aşk kopekliktir aldım bu hafta 🤭🤭 inşallah bitiririm doğuma da 13 gün var 🤪🤪
Sevil2204 Aras_bebek Kahraman Tazeoğlu : Bambaşka Sinan Akyüz : İncir Kuşları Sinan Akyüz : Piruze ve oğulları
aybarsdefne Aras_bebek gen bencildir ,zar adam, mesnevi,psikopat , Müslümanım diyen bir insan neden namaz kılmaz ,dünya klasikleri de güzel şuan da indirimde 🙈