ecemmp- Sfnur ben daha hissedemiyorum geçen hafta göbek deliğin orda kalp atar gibi hissetdim bebek hareketimi bilmem ama bir daha hissetmedim
Sfnur ecemmp- ben ilk sol kasığımda pıt pıt atma hissettim iki gün önce kaşığının vajinn üstünde tekme gibi bişey hisettim
surelitta52 Basaksrngl İlk hamileliğimde bende de hiç belli olmuyodu, 6. aydan itibaren hamile olduğum anlaşılıyodu. Şimdi 4 aylık hamileyim hala dışardan bakınca anlaşılmıyo hamile olduğum. Dert etme yani kişiden kişiye değişiyo. ☺️
AycanAycan19 Basaksrngl ayni durum bendede varrdii su kadarlik hamileyim diyodum nerende cocuk diuolardi sabah kalkiyodum hic hamile gibi degilim yemek yiyince cikiyodu ama merak etmeyin 5.5 6 ayda fark etmeye basliycaksiniz yani kendimden biliyorum suan 27+2 i birden ciktiii hala sasiriyorummm .🤩🤩
mmek_2014 4 ay zaten çok erken belirgin bir göbek için. Benim 6.ayda bile çok az bir göbegim vardı ben söylemeden kimse hamile oldugumu anlamıyordu. Dert edecek bişey yok bunda hatta daha iyi hareketleriniz kısıtlanmıyor 😊