asyahumam Benbenim bu ay kıyafet alışverişine başlayacağım artık Allah ne verdiyse kafama göre alirim sanırım 😂 geçen bime gelen zibinlardan almıştım ikişer tane kısa ve yarım kollu bir de uzun kollu alcam iki üç tane aklınızda olsun onlar çok lazımmış 😍 2-3 tane falan yine uzun kollu ince 5li hastane çıkışı alcam bir tane de 10lu alırız yeter o. Geri kalanı 0-3 ay al dedi arkadaşıma sormuştum ayaklı ve ayaksız tulum lazımmış bir de alt üst takım tamam işte sonrasını doğunca alırız artık yavaş yavaş öğreniriz 😀
susu9387 -Cansu- turkan-4 ay hadi canim insallah hayirlisi olsun biz afrikada oldugumuz icin makineler yetersiz tuekiye gelince kesinlesir diye tahmin ediyorum ben
-Cansu- Happy_27 bende 17+5 günlük hamileyim bulantım fln hiç olmadı ama aşırı açlık var hep aç hissediyorum kendimi gebelik şekeri mi var ondan mı diyede çok merak ediyorum bakalım doktora sorucam kontrole gittiğimde sizde de aynı sorum var mı kızlar
Mlk8 Happy_27 ilk dogumum Ağustos 3 du ve o kadar sicakti ki bir daha Agustis ayında doğuma tövbe ettim ve simdi yine Ağustos ayında dogum yapicam😀 asla,asla dememek gerekiyormuş suan 14 haftaligim😊
rabishhhh Melisss07 benim de bugun 16+6 sabahtan beri birsey yiyemedim bulantimin bitecegi gunu bekliyorum..
Melisss07 rabishhhh normal bir yaşam suremiyor insan birde bebeğe yetememe korkusu var doktor ne kadar bir şey olmaz desede 😔
rabishhhh rabishhhh ınşallah bır an önce geçer rahatlarız tek saglıklı olsunlar da öyle dıyorum artık bazen çok yorulsam da cınsıyetı ögrendınız mı ben haftaya gıdecegım bu hafta gıdemedım
Ozmerve Happy_27 8 ağustos tahmini doğum olarak gösteriyo benim bulantılar bitti şükür sadece koku hassasiyeti kaldı
480948 Mom8899 Benim de temmuz sonu ağustos başı gibi kasık ağrım war geceden beri biraz telaşta yaptım açıkçası ne düşünüyorsunuz sizin nası kasık ağrısı
Mom8899 480948 Çok geçmiş olsun, benim geceleri oluyor o da büyük ihtimalle rahat yatamadığım için. Umarım bir sorun yoktur, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻
butterfly_ Happy_27 benimde bulantı azaldı ama tamamen bitmedi canım birşey istemiyor zoraki yiyorum bebek için 🥺
anokta Biz de 14+3 olduk, doktorumuz kız dedi 🌼😊 Ve kesin de konuştu, ben yine de değişebilir diye bir şey almıyorum 😌 Bu hafta mide yanmalarım biraz azaldı ara ara basım çok agriyor. Ve göbeğim çok sisti. Umarım kilodan değildir 🐥
butterfly_ Happy_27 13. Haftada doktor kıza benziyor erkek çıkıntısı yok ama 1 ay içinde erkekse o çıkıntıda çıkar dedi sabırsızlıkla bekliyorum pofffff
asyahumam Rmys11 çok minik damar atması şeklinde hissediyorum yeni yeni bebek olup olmadığını bilmiyorum ama sanırım bebektir 🤔 sen hissediyor musun cnm 😊
Kediannesi123 Mom8899 benimde Temmuz sonu Ağustos başı görünüyor inşallah vaktinde doğar bebişlerimiz 🌸
Mom8899 Kediannesi123 Amin inşallah 🥰 sizinle bulantı postu altında karşılaşmıştık yakındı günlerimiz hatırladım şimdi ☺️
480948 Mom8899 Teşekkür ederim umarım hepimizin sağlıkla gelir haftalar aynı olunca sormak istedim şuan için bir sorun yok ara ara yokluyor o kadar